Uavgjort mot Vipers, fantastisk stemning

Publisert 07.04.2016 kl.11.52

Nok en gang klarte vi å skape en fantastisk ramme rundt damekampen. Sammen klarte vi å kapre et viktig poeng i bunnstriden der tre lag nå ligger likt før siste runde.

Gutter 01 stakk av med den ene sjekken på kr 5000 for flott heiing. (Foto: Paul Fekjær)

Det ble en meget jevn kamp mot Våg Vipers. Nordstrand foran på 3-1 og timeout Vipers. Og etter 10 minutter 3-3. Nordstrand foran med to på 7-5 og 10-8, flott kjemping av alle, men en del feil gjør at Vipers leder med to til pause (12-14). I annen omgang er det likt på 14-14 når Nerma smeller ballen i krysset, det samme gjør hun på 17-18. Henriette kjemper seg til 6 mål og bestemannsprisen, setter også inn det siste målet i et stresset siste minutt og vi får ett poeng og 26-26.

Bobbo står igjen meget godt i målet. Martine kjemper hele kampen på strek og får røff behandling, mens Tilde setter inn 4 av 4 straffer. Da er noe av utviklingen i kampen nevnt. Skrim slår Sola og Molde slår Tertnes. Da står alle de tre lagene med 8 poeng og siste kamp onsdag 13. april avgjør. Jentene våre skal ut mot Molde i Molde.

Det var også denne gangen gratis inngang og heiekonkurranse. Slikt blir det skikkelig liv i hallen av. Se hele artikkelen og alle de flotte bildene på nordstrandhandball.no.