NM i Vintertriathlon 2015

Publisert 20.01.2015 kl.22.31

Triathlon er ikke bare en sommer-idrett, men bedrives også med en liten vri om vinteren.

Vintertriathlon består av løping, sykkel og ski og NM gikk på Lygna 11. januar.

To deltakere fra triathlongruppen i Nordstrand IF stilte til start. Forholdene var dårlige. Annonsert distanse var 6km løp, 10km sykkel og 8km ski.

Ettersom det hadde snødd betydelig i forveien og skiløypene man løper og sykler i ville bli løse, ble både løp og sykkel kuttet med 2km hver. Dette var en rett beslutning. Da deltakerne kom inn på andre runde av to på løping var underlaget veldig løst og det var tungt å ta seg frem. På sykling ble det nesten helt umulig, og de fleste endte opp med å dytte sykkelen sin hele veien. Ski-etappen ble heller ingen dans på roser da nysnøen som hadde falt var utrolig treg og løypen er tung.

Pål Fritsvold, til venstre på bilde, kom på en flott 2. plass i klasse Master 40-49 og tok NM-sølv!