Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

40 deltakere på duatlon junior!

Sist oppdatert 28.09.2023 kl.9.24

Nordstrand triathlon arrangerte lørdag 16. september duatlon for barn på Niffen med hele 40 deltakere.

40 deltakere på duatlon junior!
Ut i hundre fra start

Arrangementet startet med registrering av deltakerne og utdeling av startnummer. Start og mål var under målbuen ved hovedinngangen til Nordstrand Arena. Løypetrasé var én runde med løping rundt lillekunsten, løpe ned i garasjen for å hoppe på sykkelen og sykle tre runder der nede, av sykkelen igjen før man løp én ny runde rundt lillekunsten og i mål.

Løypa ble gjennomgått med deltakerne før start (racebrief), med særlig fokus på sikkerhet i forbindelse med overgang løp-sykkel og sykkel-løp (skiftesone).

Vi takker Norges triatlonforbund for økonomisk støtte til startnummer og saft, og Kiwi Nordstrand for deilig frukt i målområdet. 

Dugnadsånden er tydeligvis også sterk i triatlonmiljøet på Nordstrand i og med at ca 10 medlemmer m/familier sørget for rigging opp og ned, og selve gjennomføringen av arrangementet. 

I etterkant av arrangementet har Nordstrand triatlon startet opp en sykkelgruppe for barn. I starten er målet å etablere en treningsgruppe som møtes for sykkeltrening tirsdag ettermiddag. Første fellestrening ble gjennomført 26. september på Nordseter skole. Vi gjør aktiviteter som utfordrer koordinasjonen og samspillet på sykkelen. Eksempelvis balansere på sykkelen innenfor avgrensede områder og sykle gjennom hinderbaner. Dette er et tilbud til alle som ønsker å delta, uansett alder. 

Vi har en egen Spond gruppe: https://group.spond.com/XCGDD

Ytterligere info kan du få på nordstrand-if.no/triathlon/junior

Takk for deltakelsen!

duatlon_bro

Løpetraseen er klar

377926534_1263883130907404_4263041142545277424_n

Syklene er klare til dyst

duatlon_racebrief

Racebrief og gode tips for syklingen

duatlon_lop-kjeller2

Imponerende innsats i en tøff motbakke

duatlon_lop2

Og det gikk unna i svingene

duatlon_frukt2

Etter løpet var det påfyll av saft og frukt fra Kiwi Nordstrand.

Tusen takk til alle som deltok med forrykende innsats!