Tredje strake seier!

Sist oppdatert 02.10.2014 kl.8.56

Bygdø Monolitten ble i kveld slått 4-1 på deres hjemmebane, NIF står dermed med tre strake seiere før toppoppgjøret mot Grei førstkommende tirsdag.

Nordstrand var svært effektive i begynnelsen av kampen på Ferd Stadion, Petter Nyhus satte kontant inn 1-0 etter bare 5 minutter spill. Cato Vonheim spilte han nydelig gjennom på høyresiden, Nyhus tar ballen med seg innover på første berøring og smeller til på den neste, Bygdø-keeper klarer nesten ikke å få opp armene engang før ballen ligger i mål. Samme Nyhus hadde en identisk sjanse minuttet etter men denne gang ble ballen sendt på utsiden av Bygdøs mål.

Etter 21 minutter får NIF frispark like utenfor straffefeltet til Bygdø, dog litt skrått. Trond Ingebretsen valgte å skyte direkte, en god og klok avslutning sørget for at NIF hadde doblet sin ledelse. 3-0 kom etter 34 minutter når Mikael Johansen finner Fredrik Fladby som skrur ballen rundt keeper og ned i hjørnet.

Stilling holdt seg til pause. 2. omgang startet med en sjanseorgie av dimensjoner sett fra Nordstrand side, men ballen ville ikke i mål. Ikke før Cato Vonheim kjempet seg til en straffe i det 62 minuttet, ble det nettkjenning for NIF, straffen ble derimot satt sikkert i mål fra mannen som forrige uke passerte 100 A-kamper for NIF.

Bygdø Monolitten fikk sin redusering på et langsskudd etter 67 minutter, uten at dette skapte mer spenning i denne kampen. Nordstrand var best fra start til slutt og tok fult fortjent med seg alle poengene hjem.

KAMPFAKTA:
Bygdø Monolitten - Nordstrand 1-4 (0-3)

5 min   0-1 Nyhus (Vonheim)
21 min 0-2 Ingebretsen (Mercado)
34 min 0-3 Fladby (Johansen)
62 min 0-4 Vonheim str. (Vonheim skaffet straffen selv)
67 min 1-4

BB: Niang

Nordstrands lag:
Ruud (Gruen Österström fra 78) - Mercado, Akselsen (Rodriguez fra 66), Ingebretsen (Cpt), Niang - Madsen Holm (Wøhni fra 77), Svensen - Nyhus (Abbas fra 66), Fladby, Johansen (Memishi fra 46) - Vonheim

Øvrige resultater denne runden:
Grei - Lille Tøyen 3-1
Wam Kam - Bsk 1-2
Fossum - Rommen 5-1
Korsvoll 2 - Abildsø (spilles onsdag)

Med dagens seier er Nordstrand så er våre gutter bare et poeng bak Grei som leder divisjonen, på tirsdag kommer nettopp Grei på besøk. Kommer du å støtter? Klokken 1830 på Niffen.