Topp mot bunn ble thriller

Publisert 09.01.2017 kl.12.25

Lommedalen ligger på bunnen av tabellen i K4, men er et lag som biter godt fra seg mot de fleste og taper med få mål.

En glad gjeng som kunne puste lettet ut til slutt.

I går hadde de serielederen i kne til langt ut i den andre omgangen. Til pause lå vi under med ett mål, 9-10, og flere ble det helt til vi endelig fikk vi tatt oss sammen og vant en periode midtveis i den andre omgangen 6-0 og kom oss et par mål over. Men igjen kom Lommedalen tilbake og utlignet til 21-21.

Med godt forsvars- og keeperspill, og noen gode avslutninger mot slutten, gikk det likevel vår vei til slutt - seier 23-22. Bra jobbet, jenter!

Målskårere: Emilie Moen 8 (4), Silje Larsen 5, Aurora Eidskrem 3, Marit Lillebråten 2, Karoline Wahl-Westreng 2, Thea Græsvik, Kathrine Bratland og Christine Holtekjølen 1 hver.

Så NIF-jentene topper fortsatt serien i 4. divisjon, tre poeng foran Stabæk 3 og fem poeng foran Korsvoll på 3. plass.