Tjue mørke minutter!

Sist oppdatert 02.10.2014 kl.9.05

Det ble et bittert 2-3 tap for Fossum i denne serieomgangen for A-laget. NIF ledet nemlig 2-0 med bare tjue minutter igjen å spille!

"Man skal ikke kunne tape når man leder 2-0 med tjue minutter igjen, men i dag svartnet det helt for oss etter 1-2 reduseringen. Fossum så en periode ut som Barcelona mens vi i beste fall kunne kalle oss et oldboys lag det siste kvarteret", oppsummerte en svært skuddet trener etter kampen.

Oppsummeringen til trener Jacobsen stemmer ganske godt, den først timen var det ingenting som tilsa at Fossum skulle få med seg poeng fra denne kampen, men de siste tjue var de klart bedre enn NIF gutta. Nordstrand hadde et par store muligheter til å avgjøre kampen tidlig i 2. omgang, først er det Andreas Madsen Holm som blir satt opp alene med keeper, men dessverre for NIFs del går ballen utenfor stengene. Like etter header Markus Woldsund ballen i mål, men dommer annulerer for offside, en svært tvilsom avgjørelse sett med våre øyne.