God gjennomkjøring mot Juniorlaget

Sist oppdatert 02.10.2014 kl.8.37

Det var planlagt en treningskamp mot Vestli, men da de ikke kunne stille lag, steppet juniorlaget inn på veldig kort varsel!

Juniorlaget matchet A-laget veldig godt i en times tid, men rutinen viste seg å bli nøkkelen de siste 20 minuttene av kampen. Ungguttene spilte en veldig bra første omgang og det hadde ikke vært ufortjent om de hadde ledet til pause, de hadde ball mest og de skapte mest i denne omgangen. A-laget derimot kvitterte både juniorlagets 1-0 og 2-1 ledelse, slik at pauseresultatet var 2-2.

Også i 2. omgang startet juniorlaget best og tok tidlig ledelse 3-2 og etter hvert også 4-2 ledelse. A-laget trengte altså en times tid på å komme i gang, men når først maskineriet begynte å sitte, fikk juniorene seg en leksjon i effektiv fotball. A-laget spilte meget godt  denne siste halvtimen, noe som gir grunn til optimisme i A-leiren.

Begge lagenes trenere var godt fornøyd med gjennomføringen
"Dette var en god gjennomkjøring for oss, noe som også den første timen viste at vi trengte. Vi slet litt med forflytninga mot raske og mobile juniorspillere, samtidig som vi ikke lar ballen gå slik som vi ønsker! Utover i kampen ble det heldigvis bedre og vi både skapte og tok vare på mulighetene som oppstod! Er meget imponert over juniorgutta, og det var flere der som viste at de kan banke på døren til A-laget allerede denne sesongen!" sier A-trener Per Inge Jacobsen.

Juniorlagets trener Lars Richard Bache var veldig fornøyd med den første timen, og gav klart uttrykk ovenfor spillergruppen at dette gav grunn til optimisme med tanke på fortsettelsen.

A-lagets neste treningskamp er vinterseriekampen mot Fagerborg i Manglerudhallen førstkommende lørdag klokken 16:30, mens juniorlaget går inn i en knalltøff treningskamp periode med elitemotstandere som Lørenskog, Oppsal og Ull/Kisa i de neste kampene.

A-lag - Junior 5-4 (2-2)
0-1 20 min Markus Woldsund
1-1 22 min Erlend Eikeland (Alexander Svensen)
1-2 27 min Woldsund
2-2 33 min Fladby (Eikeland)
2-3 45 min Woldsund
2-4 47 min Woldsund
3-4 52 min Dominik Zych (Mercado)