Ta kontakt hvis du er født i 2000 eller 2001 og ønsker å prøvetrene med oss!

Landsserien 2. runde

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Full pott i helgen

Da var runde 2 i Landsserien gjennomført og denne gang ble det full pott for Nordstrandsjentene.

I første kamp møtte vi et godt Fjellhammerlag som spilte et meget tøft 3:2:1 forsvar, noe som førte til mange stygge dueller som dommerne tillot. Vi startet godt og ledet en periode med 6 mål, anført av målfarlige Tilde Alræk, Martine Wolff og Emilie Løkting Johansen. Celina Inglingstad satte 5 av 5 straffekast.  I andre omgang gikk vi oss litt fast i forsvaret og slet med å komme til gode sjangser, da var det godt å ha en solid Pauline Helsingeng bakerst i målet som reddet oss opp til flere ganger. I andre omgang stod flere jenter frem med viktige scoringer, både Andrine Jakobsen og Hanne Aasgaard var positive i angrepsspillet. Etter mange dueller og mye juling endte det med seier 22-18 i vår favør. Tilde Alræk ble kåret til kampen beste spiller.

Lørdagens andre kamp var mot AK-28, som vi slo med god margin i kvalifiseringen til årets Landsserie og det kunne se ut som dette lå litt i bakhodet på jentene. Vi kom bakpå med en gang, selv om Andrine Jakobsen og Martine Wolff var giftige foran målet. Vi lå under 14-12 til pause. Etter en alvorssprat i pausen trodde vi at vi skulle snu kampen tidlig, men det klarte vi ikke. På et tidspunkt i andre omgang la vi under 12-17 og kampen så ut til å være avgjort. Men nok en gang klarte vi å sette forsvaret som igjen førte til mange gode redninger av Pauline Helsingeng. Anført av en god Tilde Alræk og noen viktige scoringer av Hanne Larsen klarte vi å snu 12-17 til 18-18. Innspurten av kampen ble meget spennende, men vi gikk seirende ut tilslutt med sifrene 24-22.
Martine Wolff ble kåret til banens beste spiller.

På søndag var vi klare for helgens siste kamp mot Meldal fra Trondheim og her åpnet vi godt. Vi ledet 8-4 etter 10 minutter og jentene viste frem godt samspill og fine scoringer i angrep. Til pause ledet vi 15-9. I andre omgang slapp vi oss noe ned og Meldal kom litt med i kampen. Dette førte til en del bytter og inn kom kampens forsvarskjemper Mie Alræk og Emilie Dahl. De stod frem og tok duell etter duell og var ikke interessert i at Meldal skulle komme noe nærmere. Ikke den mest vakre håndballkampen vi har spilt, men Meldal kom ikke nærmere og vi vant 25-18. Tilde Alræk ble kåret til kampens beste spiller.

Pauline Helsineng, Tilde Alræk, Martine Wolff og Emilie Løkting Johansen kom på rundens lag.

Vi er veldig fornøye med 6 poeng og 2. plass på tabellen!
Nå blir det en velfortjent liten juleferie på jentene, før det braker løs på nyåret!