Ta kontakt hvis du er født i 2000 eller 2001 og ønsker å prøvetrene med oss!

5 poeng i første runde

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Denne helgen var det endelig duket for første runde i Landsserien (tidligere Sparserien).

I første kamp var det duket for et nytt oppgjør mot Sarpsborgalliansen, et lag vi har sparret mye mot i oppkjøringen. Det ble en jevnspilt kamp som vanlig, men vi var i føringen med 4 mål ut i andre omgang.

Så tok nok nervene over, noe som førte til en del tekniske feil og bomskudd og Sarpsborg innhentet ledelsen.

Kampen endte 22-22 og vi var noe skuffet over oss selv, men klarte etterhvert å se at vi var heldig som fikk med oss 1 poeng.
Kampens store spiller var vår linjespiller Martine Wolff, som endte på 9 scoringer. Kaptein Helene Røkkum styrte laget godt i lange perioder.

Etter et langt opphold stod Flint for døren. Flint hadde tidligere på dagen beseiret Utleira 29-21 og vi visste at vi måtte opp flere hakk fra kampen mot Sarpsborg. Jentene viste god moral og Flint hang kun med i halve første omgang. Jentene stod kompakt bakover og tempoet ble skrudd opp fremover. Vi ledet 17-11 til pause. Gledelig var det at lagets yngste Andrine Jakobsen f. 1997 sammen med en meget god Tilde Alræk viste et godt samspill og ristet Flint av seg. Innsatsen og det gode spillet fortsatte i andre omgang, der alle kom på banen og beviste at det er kamp om plassene i laget. Sluttresultatet ble 34-20. Begge venstrekantene våre, Emilie Johansen og Rikke Høien leverte en god kamp. Tilde Alræk ble kåret til kampens beste spiller.

På søndagen stod Utleira for tur, som på lørdagskvelden beseiret Sarpsborg 19-16. Her visste vi også at vi måtte opp på nivået vi hadde mot Flint. Det ble en meget jevn kamp, hvor vi ikke fikk det helt til å flyte fremover men forsvaret satt tidvis bra.
Utleira ledet 13--12 til pause. Etter noen tydelige beskjeder i pausen, var vi klare for andre omgang. Her var det Utleira som kom best i gang og ledet på det meste 18-14. Men så bestemt jentene seg for at nok var nok og satte et knalltøft forsvar, anført av Mie Alræk, Hanne Larsen og Martine Wolff. Dette førte til scoringer og innhenting av ledelsen til Utleira. Det ble meget jevnt i sluttminuttene, og vi trakk det lengste strået til slutt og vant kampen 22-21. Fremover leverte Tilde Alræk, Celina Inglingstad og Martine Wolff en god kamp og målvakt Pauline Helsingeng hadde noen matchvinnende redninger i sluttminuttene.

Martine Wolff ble kåret til kampens beste spiller.

Etter første runde står vi med 5 av 6 poeng og innehar 4. plassen på tabellen, noe vi er godt fornøyd med.

Tilde Alræk, Celina Inglingstad og Martine Wolff kom med på rundens lag - Gratulerer!

Neste runde er allerede om en snau måned, 14. og 15. desember i Lørenskoghallen.