Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Junior Elite vant alle sine tre kamper i helgen

I helgen var det endelig duket for siste kvalifiseringsrunde til Landsserien (tidligere Sparserien).
Vi skulle møte LFH09, Asker og Strindheim i Holmenhallen. Nummer 1 og 2 i puljen ville være klare for Landsserien sammen med 14 andre lag fra resten av landet.

Første kamp var det LFH09 som stod på den andre banehalvdelen og kampen startet godt for vår del.
Vi ledet 5-1 og alt så ut til å gå på skinner, men så ville LFH09 det annerledes og de gav oss mye juling med sitt tøffe forsvarsspill.
Til pause stod det 13-12 i vårt favør. Vi ble enige om i pausen at dette ikke var godt nok og at vi måtte opp flere hakk for å sikre to poeng. Dette klarte vi med bedre forsvarspill og godt spill i etablert angrep anført av Martine Wolff på linja og bakspillerne Hanne G. Larsen og Helene Røkkum. Vi vant kampen tilslutt 29-20.
Hanne Larsen ble kåret til banens beste, som hun delte med Martine Wolff

Helene Røkkum                  Martine Wolff

Lørdagens andre kamp var mot Asker, et lag vi skulle slå greit. I denne kampen startet vi også meget godt fremover på banen anført av en god Tilde Alræk og vi ledet 17-11 til pause. Men vi var allikevel ikke helt fornøyd med egne prestasjoner og ble enige om at vi måtte ha noe mer fokus på arbeidsoppgaver. Andre omgang startet slurvete og en timeout måtte til, jentene tok seg sammen og Mie Alræk på linja leverte en god andre omgang. Kampen endte med seier 30-23 og vi var KLARE FOR LANDSSERIEN.
Tilde Alræk ble kåret til banens beste!

Tilde Alræk
Mie Alræk

På søndagen skulle vi møte Strindheim, som måtte vinne for å være helt sikre på avansement og ikke risikere at LFH09 tok de igjen på bedre målforskjell. Strindheimjentene var meget tente før kampen!
Vi var fornøyde med å allerede være kvalifiserte, men ikke fornøyde med lørdagens prestasjoner på banen. Vi var alle enige om at vi hadde mye å gå på og ønsket å bevise hva vi var gode for. Nok en gang åpnet vi godt, men denne gangen holdt det hele kampen. Vi stod godt i forsvar, noe som resulterte i godt målvaktspill fra Pauline Helsingeng og dette gav trygghet fremover.
Vi løste 3-2-1 forsvaret til Strindheim på en meget god måte og vi ledet 14-8 til pause. Andre omgangen fortsatte bra og vi ledet på det meste med 13 mål. Nå fikk vi endelig vist hva som bor i laget og dette var en skikkelig lagseier, der vi til slutt vant 26-16.
Alle som var på banen leverte gode prestasjoner og juryen hadde ikke en lett oppgave med å velge banens beste, men Martine Wolff fikk den. Morsomt var det også at Andrine Jakobsen f. 1997 fikk vist frem sitt gode skudd.