En meget viktig seier i kveld!

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Det ble en meget viktig seier over Skeid i kveld blant annet etter meget godt keeperarbeid og tre kjappe mål før pause.

Skeid - Nif 2-3 (0-3)

Vi treffer perfekt fra start i hvordan vi ønsket å opptre, vi ønsket overganger høyest mulig i banen, samt unytte dødballstyrken vår, og med scoring på begge deler må vi si at vi er fornøyde med det!

Fortjent ledelse til pause men 3-0 var nok litt i overkant!

I pausen snakker vi mye om å la Skeid få løpe fra seg de første minuttene. Det virker som vi har klart det når dommeren finner ut at han vil blåse straffe på noe bare han ser...

Bjørni som spiller en mesterlig kamp redder straffen, men vi følger ikke med på returen og de scorer. Noen minutter senere reduserer de til 2-3. Vi legge da om til vante 4-3-3 formasjon og klarer å dra av de siste 20. Skal sies at vi kunne ha avgjort til 2-4 på et par fete sjanser på slutten.