Ta kontakt hvis du er født i 2000 eller 2001 og ønsker å prøvetrene med oss!

4.plass i årets Sparserie

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Vi gratulerer J18 laget med en fin 4 plass i årets Sparserie.
Siste runde var som vanlig en felles runde hvor alle lagene var samlet – denne gang i Drammen. Vi lå som nr 3 på tabellen før helgen og teoretisk kunne de 5 øverste lagene før denne runden være med i medaljekampen, så vi hadde mye å spille om.

Første kamp var mot Stabæk, og resultatet i denne kampen ville være helt avgjørende for medaljefordelingen.

Vi startet veldig greit og førte kampen fra start, men utover i omgangen ble det merke på Tina, og vi stoppet opp litt fremover – pauseresultatet 14 – 13 til Stabæk. I 2 omgang fortsatte vi å slite fremover, og Stabæk dro ifra på slutten. Sluttresultat 26-20 til Stabæk, og helgen fikk dermed en litt lei start sportslig.

Neste kamp var mot sluttvinner og landets desidert beste J18-lag Fana. Vi åpnet godt og holdt følge til midtveis i første omgang, men etter det var det i realiteten over. Fana gikk til pause med en 7 måls ledelse, og vant kampen til slutt 34-24.

Søndagens kamp var mot Selbu, en kamp om 4 eller 5 plass.

Her var det aldri tvil om hvor seieren skulle – jentene løftet seg mye, og stod på til siste slutt. Ettter en 7 måls ledelse til pause, ble sluttresultatet til slutt 38-33 til Nordstrand.

Vi gratulerer Fana med strålende spill og sluttseier i Sparserien !

Tina toppscorer og på årets talentlag i Spar

Tina Magnus har hele sesongen vært med å dominere årets Sparserie. Hun har blitt valgt inn på rundens lag i samtlige mulige runder, og etter en strålende innsats i helgen ble hun også med på årets lag i Spar.

Årets lag består av Marie Tømmerbakke(Oppsal), Mie Sando(Larvik), Tiril G Merg(Stabæk), Hanna Oftedal (Stabæk), Celine Sivertsen(Fana), Birgitte Karlsen(Fana) og Tina Magnus(Nordstrand)

Toppscorerduellen.

Tina var med 109 mål før helgen 4 foran Birgitte Karlsen med Hanna Oftedal på 4 plass m 99 mål. Etter første kamp på lørdag, hvor både Birgitte Karlsen og Hanna Oftedal scoret 9 mål, redusert forspranget til 2 mål. Tina scoret 7 i første kamp.

Lørdagens andre kamp var mellom Fana og Nif – og her kom Tina best ut med 9 mot Birgitte sine 7, men samtidig hadde Hanna Oftedal smelt til med 16 mål mot Selbu så plutselig var Hanna kun 1 mål bak før sandagens kamper.

Men utfordringen ble tatt på strak arm. Tina sine 13 mål mot Selbu holdt til en soleklar toppscorertittel med totalt 138 mål i årets serie. Det er 9,2 i snitt mot landets beste 18-åringer. Hanna endte nærmest 8 må bak, mens Birgitte som dessverre ble skadet i siste kamp endte 14 mål bak.

Med 138 mål er Tina den som har scoret nest mest gjennom tidene i Sparserien J18.