Knust av Hasle Løren 1-6 (0-2)

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Å tape 6-1 på Niffen foran våre egne er total ydmykelse. Fortjent var det og, vi har kun oss selv å skylde på. Nå har vi en uke på å forberede oss på Mathiesen-fotball. Lørdag venter Korsvoll borte.

NIF: Magnus-Christer, Cheik, Trond, Jørgen-Marius, Laco-Stefan, Omar, Jimo-Love
Inn: Dominic, Haris, Vifta
Mål: Stefan, assistert av Vifta

Sjelden har vel en seriepremiere på Niffen vært pinligere. Hjemmelaget manglet de elementære faktorene som skal til for å spille og vinne fotballkamper. Kun de første 10 minuttene av hver omgang viste NIF noe av hva som forventes på dette nivået. Resten er bare å beklage, til de oppmøtte som faktisk var flertallig. Vi håper dere kommer tilbake, da skal vi vise oss fra en annen side.

Mac'en dukket plutselig opp i Hasle Løren-oppstillingen og den gamle NIF-storscoreren scoret like godt fire mål, på sedvanlig vis. Det er mye å lære av avslutteren som bare har sitt like i Ole Gunnar på norsk jord, rundt og innenfor 16 meteren. Det må også nevnes at goalgetteren ble behandlet som porselen. Det er bare Jørgen av de fem bak som kan få noe i nærheten av godkjent.

Vi kunne svartmalet hele denne siden, lett. Med det kommer vi ingen vei. Neste motstander er Korsvoll på bortebane.Et lag som visstnok tar etter håndballen, alle mann i angrep, alle mann i forsvar. Etter rapportene løper de hjem så snart angrepet er avsluttet, helt hjem. Ballen klinkes i angrep, og de flytter det som flyttes kan. En ny type utfordring. Det er vel ingen bombe at treneren heter Mathiesen ...