Sprint/Jeløy - NIF 4-0

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Målene renner inn og fremover har det ikke blitt scoret på over 300 minutt, det er direkte svakt. Sprint imponerte og kampen var i realiteten over etter 20 min.

NIF: Runar-Torstein, Karlsson, Ejup, Trond- Marius, Laco-Jonas-Vegard(Haris), Cato, Jørgen(Hæggis)

Det er grusomme tall vi ser av de tres siste matchene. 0-11 er stygt. Det renner inn og vi klarer ikke score på de opplagte vi har. Vi har ikke den samme gode konsentrasjonen bak som tidligere i år og personlige feil, marginer og dommeravgjørelser har vært mot oss. I denne matchen var dommertrioen solid og ingen ting å si på, bra!

Sprint innledet med et stormløp på Bellevue. Vi hang ikke med og kantene stod igjen for høyt sammen med Jonas og det ble alt for stort rom for Laco og Marius å dekke.
  • Kantene Jørgen og Vegard har fått beskjed om å senke seg men ser ikke ut til å forstå at vi sliter og trenger hjelp
  • Stor prestasjon, Ejup blir vendt bort og ballen bankes inn, sterkt gjort av Sprint!
  • Pause og vi bytter om på alt, stopperne frem på topp!
  • Positiv åpning på den andre omgangen, Karlsson får sjansene, header Haris sitt innlegg like over etter 2  min.
  • Ejup får keeperen inn buret etter duell, dessverre ikke tellende resultat :-)
  • Runar på godt og vondt, triksing og meget god tid blir til sjanse som han selv redder :-))
  • Jonas tilbake på venstrebacken curler inn til Ejup, knallheading blir avverget, Åke tar ballen for høyt oppe og da blir det skudd over...
  • Innlegg Hæggis, Ejup styrer like utenfor
  • Åke forsserer og banker den i stanga, kanonskudd som hadde fortjent en bedre skjebne. De to spissene leverer sjanser og mye godt spill, men ikke mål
  • Keepertabbe av Runar, roper keeper og bommer på corneren, 4-0
  • Runar nok en gang, denne gangen redder han alene med en Sprintspiss, mesterlig. Det samme gjentar seg like etter.
Det er merkelig at vi ved å snu på hele 9 roller blir et mye bedre fotballag. Det har med innstilling å gjøre. Mange skjerper seg ved nye utfordringer. Man er litt lei av at de samme tingene har gått feil i det siste. Da er det friskt og motiverende å gjøre noe annerledes. Den andre halvdelen var godkjent og underholdende å se på, sett med NIF-øyne.

Neste utfordring blir å vinne igjen, så enkelt er det ...