Tina med 3 kamper for LK92

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Som en oppkjøring før EM i august, var LK92 samlet i Sverige sist uke for å finpusse formen med treningsleir og 3 avsluttende kamper mot våre naboland i Scandinavian Open.

Fra Nordstrand stilte Tina Magnus (Nif damer/Jr Elite) og Caroline Smith (Nif damer)

De første dagene inneholdt en god del tunge fysiske økter, og det skulle også prege den første kampen som ble avholdt på fredag mot Danmark.

Kampen endte dessverre med et relativt stort tap, og de norske jentene var tydelig preget av å være veldig tunge i beina.

Tina fikk sin landslagsdebut i denne kampen. Hun kom inn på som kant når det gjenstod 8 – 9 minutter av første omgang, og prikket inn sitt første mål allerede etter 2 minutter på banen.

Lørdagens kamp mot Sverige ble noe spesiell med hendelsen i Oslo / Utøya som preget forberedelsene.

Jentene klarte allikevel å heve seg mange hakk, og ledet sågar en periode med 4 mål i 2 omgang før svenskene satt inn sluttspurten. Tina spilte de 15 første minuttene, men kom ikke på scoringslisten i denne kampen.

Siste kamp var på søndag mot Finland, og var på forhånd antatt å bli en lett match. Det viste seg å stemme. Norge vant stort, og Tina fikk vist seg frem de første 20 minuttene, hvor hun da satt inn 2 mål. Caroline ble for øvrig valgt til norges beste i denne kampen.

Tina var greit fornøyd med egen innsats etter 3 mål på 4 forsøk og bra defensivt spill.