Referat fra Sparhelgen

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Jentene feide all motstand av banen under helgens sparrunde i Nordstrandhallen. Her er referatet (sett fra tribunen)

Nordstrand - Larvik 31 - 24

Det var ventet at helgens første kamp mot Larvik ville bli jevn, og det var den i godt over en omgang. Anført av skytteren Camilla Bach og strekspiller Mie Sando, var Larvik stadig en trussel for Nordstrand som slet med å få ballen i mål den første omgangen. Men ut i annen omgang begynte spillet å sitte bedre, kontringene kom og med linjespiller Charlotte Hansen i praktslag kombinert med bakspiller Mathilde Andresen så løsnet det skikkelig til slutt. Nordstrand kunne gå av banen med en komfortabel seier. Caroline Smith ble toppscorer med hele 11 mål, og viste hvorfor hun er fast inventar på det norske juniorlandslaget.

Mål for Nordstrand
Caroline Smith 11(2), Mette Leipart 3, Silje Gundersen 3, Malin Ekeberg 2, Mathilde Andresen 4, Charlotte Hansen 8

Nordstrand - Stord 26 - 8

Lørdagens andre kamp begynte usedvanlig tregt og med mye stang ut fra begge lag. På stillingen 4 - 4 etter 14 minutter tok Stord timeout, og den benyttet Nordstrand tydeligvis best. Kampen var litt tam også resten av 1 omgang, men Nordstrand gikk til pause med ledelse 10 - 6.
Når andre omgang ble blåst i gang, var det kun ett lag på banen. Med strålende forsvar foran seg stengte Hedda Tollefsrud målet, og Nordstrand slapp inn kun 2 mål i andre omgang. Nordstrand stod lange perioder i forsvar selv om sluttresultatet tyder på noe annet, og det var godt å se at jentene klarte å holde fokus på oppgavene i forsvar kampen ut. 2. omgang ble vunnet 16 - 2 !

Hanne Aasgård ble også historisk (så langt vi kjenner til) i denne kampen. Hun er første målscorer i landet fra 1995 kullet – Gratulerer J

Rebecca Nakkim 6, Mette Leipart 3, Caroline Smith 3(1), Silje Gundersen 2, Elisabeth Rasmussen 4, Malin Ekeberg 3, Hanne Aasgaard 1, Charlotte Hansen 4

Nordstrand - Tertnes 36 - 20

Helgens siste kamp mot Tertnes ble nok en kamp med mange mål fremover, og relativt få bakover. Jentene fra Nordstrand viser nok en gang at de er godt trent og har en bred og god stall. En kamp hvor målvaktspillet fungerer, og det begynner å komme så mange kontringer at det sliter ut motstanderne fra vest. Det er et styrketegn når helgens siste kamp gir flest mål og jentene fortsatt er pigge etter kampen.

Silje Gundersen 8, Mette Leipart 4, Caroline Smith 4(2), Elisabeth Rasmussen 2, Rebecca Nakkim 7, Malin Ekeberg 3, Hanne Aasgaard 1, Silje Sæthre 2, Mathilde Andresen 3, Charlotte Hansen 2

6 poeng sikret, og vi er fortsatt med i medaljekampen. Mange spillere med solid innsats, men ekstra pluss til målvakt Hedda som viste bra spill og moral etter en litt treg start i første kampen, og ikke minst til linjespiller Charlotte som var strålende både i forsvar og angrep hele helgen.