Ta kontakt hvis du er født i 2000 eller 2001 og ønsker å prøvetrene med oss!

Seier i Hummel Cup

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Etter en overbevisende seier mot Helset i finalen kunne jentene juble over nok en cupseier! Finalen endte 27-14

For tredje året på rad gikk vi seirende ut av Nordstrand Hummel Cup. Jentene vant alle sine gruppekamper og gikk videre som puljevinner. I kvartfinalen ble Skedsmo slått 26 - 19. I semifinalen ble Fjellhammer utklasset med sifrene 35 - 13. En sterk prestasjon på 2 x 20 minutter. Igjen var det klart for finale mot Helset. Finalekampen var gjevn de første 5 minuttene. Derfra og ut var det liten tvil om hvilket lag som ville ta med pokalen hjem. Jentene spilte et fantastisk i forsvar og målvaktspillet var av høy klasse. Dette førte til mange kontringsmål som gjorde at vi sakte men sikkert dro i fra. Det etablerte angrepsspillet satt bedre og bedre gjennom turneringen og jentene vartet opp med flere flotte kombinasjoner som stort sett endte med mål. Rebecca Nakkim ble kåret til kampens beste spiller. Vi gratulerer hele laget med en godt gjennomført turnering.