Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Parkering og henting ved Nordstrand Arena

Publisert 16.01.2023 kl.15.10

Hjelp oss med sikker levering og henting av barn. Du kan stå 10 minutter GRATIS i parkeringshuset.

Parkering og henting ved Nordstrand Arena

Vi ønsker å minne alle om å ta vare på hverandre og bidra til økt sikkerhet for våre barn og ungdommer.
Vi opplever til stadighet farlige situasjoner utenfor Nordstrand Arena. Disse situasjonene oppstår som følge av at veldig mange som skal levere og hente sine barn på trening stopper i Oberst Rodes vei, i sonen for parkering forbudt eller på bussholdeplassen rett utenfor arenaen. Dette medfører at det blir veldig uoversiktlig for andre bilister og myke trafikanter. Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til dette. Det er ikke tillatt å parkere utenfor Nordstrand Arena da dette er en parkering forbudt sone og en bussholdeplass.

Du kan stå 10 minutter gratis i P-huset!

Vi oppfordrer alle til å benytte parkeringshuset under Nordstrand Arena til henting av sine barn. Alle kan ta seg innenfra Nordstrand Arena og ut i parkeringshuset. Det er også en direkte inngang (trapp) fra Lillekunsten og ned i parkeringshuset. Hvis du som foresatt kjører ned i parkeringshuset og samtidig ber ditt barn om å møte deg der nede (via trappen til kjelleren), vil alle sammen bidra til et tryggere nærmiljø rundt anlegget vårt.

Skal du gå til eller fra trening, varme opp gatelangs, eller ta deg en løpetur på egenhånd? Husk å sørge for å bli sett!