Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Parahåndballen satser!

Publisert 08.02.2022 kl.17.20

Nordstrand IF Parasport ønsker å gi håndballen et løft!

Parahåndballen satser!

Ekstra trening

Nordstrand IF Parasport ønsker nå å gi håndballen vår et løft ved å tilby en ekstra trening i uka for de som ønsker å satse. Denne treningen vil være for spillere som hovedtreneren for parahåndballen plukker ut etter samtaler i gruppa og individuelt med spillere og foresatte på trening kommende uker og under seriespill på lørdag 12/2. Dette for å sette sammen en mindre gruppe som skal trene på et høyt nivå. Det vil bli stilt større krav til ferdighetsnivå, innsats og prioriteringer hos utøverne. Dette er et steg i retning av å kunne gi de parautøverne som ønsker å satse på sin idrett muligheten til nettopp dette.

Ny Parastrategi

Dette kommer som et resultat av den nye Parastrategien fra Norges Idrettsforbund tidligere i år: «Én idrett – like muligheter», der det blant annet oppfordres til å legge til rette for utøvere som ønsker å satse innenfor sine respektive grener.

Se gjerne lenke for å lese hele dokumentet: https://olympiatoppen.no/contentassets/4b199903b1c64493bd6da578a3c522a8/parastrategi---en-idrett-like-muligheter.pdf

Dette tilbudet går ikke utover allerede eksisterende håndballtilbud for våre parautøvere på torsdager og seriespill. Det vil fortsette som normalt. Første treningen er planlagt mandag 28. februar og vi har ledig tid på Nordseter Skole mandager kl. 20 – 21, etter at siste basisgruppe er ferdig.

Nordstrand IF Parasport skal fortsette å legge til rette for lavterskel tilbud som vil være selve grunnstenen i tilbudet vårt. Vi ønsker å tilby flere lavterskel tilbud med kvalifiserte trenere, men også jobbe for å legge til rette for de som ønsker å satse innen sin gren.

Dere som er tilknyttet håndballen vil få mer informasjon om dette de kommende treningene og seriespill gjennom hovedtreneren.

Om du har spørsmål rundt dette ta gjerne kontakt med Idrettskoordinator for Parasport, Christopher Knudsen: [email protected]