Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Bowling på dagtid

Publisert 19.11.2021 kl.15.32

Bowling på dagtid

Bowlingprosjekt

Det foregår i disse dager et prosjekt i samarbeid mellom Nordstrand IF Parasport, Ragna Ringdal dagsenter og Norges Bowlingforbund. Ragna Ringdal dagsenter som er lokalisert på Sinsen har nesten 100 brukere fordelt på 5 avdelinger. De ønsket å etablere et bowlingtilbud for de brukerne som kan ha glede av det hos seg, og dermed ble det etablert et samarbeid med Nordstrand IF Parasport som allerede har et bowlingtilbud hver onsdag kveld for sine utøvere.

Frem til jul

De siste ukene har det vært arrangert bowlingtrening på tirsdager og torsdager på "Lucky Bowl" på Veitvet. Titalls herlige bowlere har kommet inn dørene på bowlinghallen. Med seg har de personell som støtter, motiverer og tilrettelegger så utøverne får gode bowlingopplevelser. Dette prosjektet vil vare frem til jul, så alle brukerne på Ragna Ringdal dagsenter får prøve denne aktiviteten nok ganger til at man finner ut hvem som ønsker å ha dette som fast aktivitet etter nyttår

Innovasjon

Prosjektet er inspirerende, og gir oss alle sammen nyttige erfaringer på hvordan vi kan bidra til å skape gode idrettstilbud for mange utøvere på dagtid med den støtten og tryggheten de har med seg sammen med personell som kjenner dem godt. Det at utøverne har ulike forutsetninger for å mestre bowling innbyr til innovasjon med tanke på hjelpemidler. I dag tilbyr vi bowlingkuler med et spesielt håndtak, sko med borrelås og en rampe for å kaste ball med hjelp. Hvilke hjelpemidler vi tilbyr etterhvert blir spennende å se.

Siv-Anne

En av de flotte bowlerne heter Siv-Anne og stilte velvillig opp til et bilde som kan sees under. Der kan man også se rampen som vi har tilgjengelig i dag. Den sørger for at hun kan kaste ballen fra toppen av rampen, så den får fart bortover banen før den treffer kjeglene, og ofte så detter det ned mange kjegler!

img_20211118_115407

img_20211118_115510

img_20211118_115424