Aktivitetsleir for personer med funksjonsnedsettelser

Sist oppdatert 02.05.2022 kl.17.27

Sommeren 2022 arrangeres det en aktivitetsleir for barn og unge med funksjonsnedsettelser. Basen for denne aktivitetsleiren vil være på Nordstrand Arena mandag 4. juli - fredag 8. juli.

Aktivitetsleir for personer med funksjonsnedsettelser

Nordstrand IF Parasport et glade for å fortelle at vi skal arrangere en Aktivitetsleir for 30 barn og unge med funksjonsnedsettelser i alderen 10 - 19 år med støtte fra Oslo Idrettskrets.

Påmeldingssystemet er nå åpent og det gjøres gjennom denne lenken: https://club.spond.com/landing/courses/nif/4D4F9B9F651248D1A711037EBD86131F

Det er førstemann-til-mølla som gjelder og det er åpent både for medlemmer og ikke-medlemmer av Nordstrand IF Parasport å melde seg på.

Tidspunkt og sted
Mandag 4. juli til og med fredag 8. juli, 09:00 - 15:30 hver dag. Levering og henting på Nordstrand Arena, Oberst Rodes vei 79, 1165 Oslo.

Program
Aktivitetsleiren vil bli delt inn i 3 grupper med ca. 10 deltakere og 5 ansatte i hver gruppe. Hver dag starter med en gruppesamling der gruppen går gjennom dagen 09:00 - 09:30. Deretter er det formiddagsaktiviteter 09:30 - 12:00. Mellom 12:00 - 13:00 er det lunsj og pause. Etter lunsj er det ettermiddagsaktiviteter mellom 13:00 - 15:00. Dagen avsluttes med gruppesamling og henting 15:00 - 15:30. På fredagen er det er en avslutning der foreldre, venner og familie er invitert til å delta mellom kl. 15:00 - 16:00. Da vil det være premiering, grilling og bilder og video fra uka som har gått.

Aktiviteter
Gjennom uka vil alle deltakerne få prøve seg i mange forskjellige aktiviteter som ulike ballspill, bowling, klatring, turer, dansing, minigolf og mye mye mer. Det endelig programmet vil bli sendt ut i forkant til de påmeldte og bli presentert den første dagen. Målet er at deltakerne skal få oppleve mestring og glede i kjente og nye aktiviteter under trygge omgivelser.

Utgifter
Påmeldingsavgiften er 300 kroner og inkluderer en full uke med ulike aktiviteter, utflukter, lunsj og frukt. Påmelding er åpen for både medlemmer og ikke-medlemmer av Nordstrand IF Parasport. Oslo Idrettskrets bidrar med midler til lønn for ansatte og dekker også en del av aktivitetskostnadene.

Spørsmål
Har du spørsmål om Aktivitetsleiren kan du kontakte Idrettskoordinator for Parasport i Nordstrand IF og leirleder for Aktivitetsleiren, Christopher Knudsen, på e-post: [email protected]