Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Oppdatering fra Camp Nordstrand uke 27

Publisert 01.07.2020 kl.15.24

Nyvinningene E-sport og 59° Nordstrand er godt i gang. Det samme er ordinær håndball- og fotballcamp

Oppdatering fra Camp Nordstrand uke 27
En fin gjeng koser seg på tur med 59° Nordstrand

I mangel av sommerskoletilbud har vi i år valgt å utvide Camp Nordstrand med to ekstra uker. Det er gøy å se at tilbudet er populært! Denne uka arrangerer vi Camp Nordstrand E-sport og Camp 59° Nordstrand for første gang.

Deltakerne på 59° Nordstrand har hittil blant annet vært på stolpejakt i nærområdet, blitt introdusert for kart og kompass og syklet til Nøklevann. Vi merker at dette er et veldig fint tilbud for barn som ikke nødvendigvis ønsker å ha fulle dager med håndball eller fotball. I tillegg er friluftslivet godt for både kropp og sjel.
Det lønner seg å kunne orientere kartet når man skal på tur

Camp Nordstrand E-sport er fullt i gang med spillene Overwatch, Rocket League og lek i Ballbingen. Opplegget er rettet mot hver utøvers personlige utvikling med temaer som valg av strategi, kommunikasjon m.m. 
Full konsentrasjon

Camp Nordstrand Håndball og Fotball kjører på videre. Ekstra gøy er det at vi har noen ivrige deltakere som er med for andre uke på rad! 
2013-gutta liker seg godt i 3v3-banene

De eldste jentene på fotballen har kortere og mer intensive dager med Madeleine

Vi ser frem mot to flotte dager til før Niffen tar sommerferie! I uke 32 og 33 er vi tilbake med flere Camper. Se menyen og påmeldingslinker her