Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Nordstrandhallen AS skifter leverandør av parkeringstjenester

Publisert 12.02.2021 kl.14.36

OnePark er ny leverandør

Nordstrandhallen AS skifter leverandør av parkeringstjenester

Søndag 14.02.21 avsluttes den nåværende parkeringsavtalen for Nordstrandhallen AS. Fra og med 01.03.21 vil ny avtale med OnePark være gjeldende. Perioden 15.02 til 28.02 vil brukes til installering, testing og inngang kjøring av nytt system, men det er fullt mulig å benytte parkeringshuset i denne perioden.

Det nye systemet som installeres er likt det som er på Sæter torg, med skiltgjenkjenning via kamera og autopay løsning. Det vil også bli mulig å langtidsleie parkeringsplass for de som ønsker det. Dere kan lese mer om systemet og løsninger her: Nordstrandhallen | OnePark

I systemet ligger det inne en 10 minutters «fri periode», som gjør at man kan levere og hente barn på en trygg og trafikksikker måte. Ved å kjøre inn i parkeringshuset kan man kostnadsfritt kjøre ut igjen innen 10 minutter. Med dette håper vi at alle vil benytte parkeringshuset til levering og henting av barn for trening. Slik unngår vi de trafikkfarlige situasjonene som fort oppstår med at mange biler samler seg på utsiden av hallen.

Dette nye systemet vil bli et mer brukervennlig system for alle, og vi håper at alle ønsker å benytte seg av parkeringshuset fremover, da største delen av inntektene herfra tilfaller Nordstrand Idrettsforening.