Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Løvelekene 2017 - en suksess

Sist oppdatert 15.06.2017 kl.14.15

Løvelekene Oslo ble avholdt på Sportsplassen på Bekkelaget på søndag. Mange deltagere og foreldre gjorde arrangementet til en stor suksess

Løvelekene 2017 - en suksess
Løven hjalp til.

Løvelekene ble arrangert for 11. gang. Denne gang på Sportsplassen. Løvelekene er et friidrettsstevne som arrangeres av Nordstrand IF Allsportgruppen, Lambertseter Friidrett og Lions. Deltagerne som var i underkant av 130 ivrige utøvere, kom bla. fra Stjørdal, Bratsberg, Bergen, Brandbu, Nedre Romerike, Oslo og Oppegård. 

Etter innregisteringen var det innmarsj med Nordstrandskolenes Musikkorps i front. Lekene ble åpnet av vår egen styreleder Robert Hagen. Deretter hadde Friskis&Svettis en energigivende oppvarming med mye trøkk. Øvelsene ble fortløpende gjennomført. Et par løpsøvelser, kast liten ball, lengde med og uten tilløp og til slutt stafetten.  

Hans Aarseth med Kine som vokalist, hadde en flott musikalsk avslutning til stor begeistring. Hans delte også ut fortjente deltagermedaljer og diplomer til alle.

Nytt av året var den innlagte Friidrett Grand Prix hvor det ble konkurrert i 100m, lengde med tilløp og kast liten ball. Friidrett Grand Prix er initiert av Friidrettsforbundet og er en serie med 5 stevner rundt omkring i landet. 

Les mer og se flere bilder på Løvelekenes Facebook sider.

/Christian