Jr.2 serieåpnet med et brak!

Sist oppdatert 01.10.2014 kl.13.05

Jr.2 gutta var ute etter å virkelig vise seg frem i serieåpningen - og det ble en kjempekamp.

Motstander for anledningen var VIF Jr.2 på Valle Hovin kunstgress. Sist lagene møttes vant Nordstrand 11-1 på Niffen, men det hører med til historien at Enga kun klarte å stille 9 mann til kamp den gangen. Helt andre forutsetninger til dagens kamp altså.

Nordstrand tok kommandoen fra første spark på ballen og dominerte store deler av første omgang. Det Vålerenga klarte å skape oppsto etter slurv i pasningsspillet fra vår side, men det ble aldri de helt store sjangsene for hjemmelaget. Våre gutter, derimot, spilte seg til flere gode sjangser, men ballen ville ikke inn. Ved ett tilfelle hadde NIF-gutta 6-7 cornere på rad uten å få lurt ballen i målet bak Vålerengas keeper. Til tross for et kjempetrykk fra Nordstrand sto det altså 0-0 til pause.

I pausen blir vi enige om å luke ut pasningsfeilene av spillet vårt og ha litt mer ro på siste tredjedel for å få de etterlengtede målene. Og sånn ble det. Tidlig i omgangen presser vi frem en corner som Marius Nicolaysen slår inn i feltet hvor ballen, etter litt om og men, ender hos Håkon Kjeldsen som iskaldt setter den forbi Engas keeper! 1-0 Nordstrand.

Kun minutter senere spiller vi frem Henrik Syversen i en en-mot-en situasjon med deres back som ender med frispark i livsfarlig posisjon til unge Syversen. Det tar Simen Strøm seg av og plasserer ballen lekkert helt oppe i krysset, utagbart for keeper! 2-0, vel fortjent!

Og mer skulle det bli!
Det målet går vel ikke å toppe tenkte vi på sidelinja, men Nordstrandsgutta hadde andre planer! Ballen slås i bakrom på Syversen som klinker ballen inn til Simen Strøm som står helt alene på bakerste hjørne av 5-meteren. Han velger å dunke til på volley og ballen, den suser via krysstanga og inn! 3-0, deilig!

Og ikke nok med det, etter en god gjenvinning drar Henrik Syversen seg innover i feltet, på tvers av 5-meteren. Han tar med seg keeperen over til venstre og legger ballen rolig tilbake i høyre hjørnet og sørger for 4-0 til Nordstrand.

Etter et nytt angrep med mye fine kombinasjoner ender ballen nok en gang hos Syversen på høyrekanten som drar seg inn i feltet og slår en krempasning 45 grader ut til Marius Nicolaysen på straffemerket som bruker 2 touch og setter inn Nordstrands femte for dagen!

Alt i alt, vel fortjent!
Gutta leverte kjempespill med masse fine pasninger og kombinasjoner langs bakken. Kristian Tveitstøl mellom stengene fikk ikke så mye å jobbe med i dag, men det lille som kom tok han seg av med stor stil. Det var aldri tvil om hvilket lag som fortjente seieren og med siferene 5-0 har Jr.2 startet høstsesongen med et brak!

Vi gleder oss til fortsettelsen!

PS: Jr.1 Ville ikke være noe dårligere og leverte varene mot Ski som ble slått 7-0 av våre gutter! En god dag for Team Junior altså!