Vi gjentar suksessen fra tidligere sommere og arrangerer gratis sommerskole med variert idrettsaktivitet, Idrettssommer 2023. Denne idrettsukene arrangeres i samarbeid med Oslo Idrettskrets og med midler fra Oslo Kommune.
Vi arrangerer gratis sommerskole med variert idrettsaktivitet i uke 29 og 30
Vi gjentar suksessen fra tidligere sommere og arrangerer gratis sommerskole med variert idrettsaktivitet, Idrettssommer 2023. Denne idrettsukene arrangeres i samarbeid med Oslo Idrettskrets og med midler fra Oslo Kommune.
Tilbudet vil være for barn født 2016-2009.
Påmelding gjøres gjennom følgende linker:
Uke 29: https://club.spond.com/landing/courses/nif/91B27DAB26354D1C870B05A56938240C
Uke 30: https://club.spond.com/landing/courses/nif/8955956F07DE4D39A9C4B3A20593C3A8
Veiledende dagsprogram:
0900
|
Åpent
|
0900-1000
|
Oppmøte, innsjekk/registrering - Frilek i grupper med oppsyn fra instruktørene.
|
1000-1200:
|
Organisert aktivitet - Variert idrettsaktivitet f.eks. fotball, håndball, bordtennis, dødball, friidrett, volleyball m.m.
|
1200-1300
|
Lunsj
|
1300-1330
|
Frilek i grupper med oppsyn fra instruktørene.
|
1330-1430
|
Organisert aktivitet - Variert idrettsaktivitet f.eks. fotball, håndball, bordtennis, friidrett, volleyball m.m.
|
1430-1500
|
Frilek, rydding og avslutning av dagen i gruppene med instruktørene.
|
1500
|
Stengt
|
Kommunikasjon:
Vi bruker hovedsakelig Spond til kommunikasjon og oppdateringer. Her ønsker vi også at man melder fra om eventuelle forfall gjennom uken. Spond finnes både som applikasjon til de fleste telefoner eller man kan logge inn gjennom nettleseren på www.spond.com . I Spond gruppen vil det kun være navn som vil være synlig overfor de andre medlemmene i gruppen og gruppen vil slettes etter arrangementet er over.
Hva må jeg ha med?
Klær det går an å drive allsidig idrettsaktivitet i og som er tilpasset været. Innesko til aktivitet i hall om man har det, går også fint uten. Drikkeflaske kan også være kjekt å ha med. Vi serverer lunsjmåltid mellom 1200-1300. Det vil bli servert en variasjon av varmmat og brødmat samt utdelt frukt.