Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Håndballen søker frivillige til viktig jobb

Publisert 04.10.2020 kl.22.12

Har du lyst til å bidra til at barne- og ungdomslagene i håndballen kan spille med publikum til stede i Nordstrand Arena? Som hallansvarlig kan du være med å gjøre en forskjell for klubben vår!

Håndballen søker frivillige til viktig jobb

I september åpnet vi igjen for publikum på barne- og ungdomskampene i Nordstrand Arena – alt i henhold til strenge retningslinjer for smittevern. Dette har ikke vært mulig uten stor hjelp fra foreldre og andre som har stilt opp og tatt dugnadsvakter. Tusen takk til dere alle!

Hallansvarlige

Nå trenger håndballgruppa 10-12 personer som er villig til å stille opp en til to helger i halvåret. Vi etablerer en ordning med hallansvarlige, som ser til at ting flyter i hallen og som har ansvar for følge opp de frivillige foreldrevaktene fra årgangene. Som hallansvarlig skal du være tilstede i hallen for å svare på spørsmål og finne løsninger på ting og tang som dukker opp. Alle som melder seg får grundig opplæring.

Å være hallansvarlig er en morsom dugnadsjobb, du treffer mange hyggelige folk og blir enda bedre kjent med den flotte hallen vår. Og ikke minst: dette er et svært viktig bidrag for alle barn og unge som spiller håndball i NIF! Klarer vi ikke å få til en god ordning, kan vi rett og slett ikke holde åpent for publikum i den flotte hallen vår, og spillerne våre får ikke gleden av å ha en heiagjeng på tribunen. 

Vi vil samle de som er interesserte i å stille opp til et møte i Storstua onsdag 7. oktober fra 19.00 til 20.30. 

Der vil vi oppsummere erfaringene så langt og diskutere hvordan denne ordningen kan gjennomføres på best mulig måte. Det vil bli servert pizza eller noe annet å bite i. På møtet fordeler vi oppgavene framover, slik at det blir mest mulig forutsigbart for alle. 

Høres dette ut som noe du vil være med å hjelpe til med? Send en melding til [email protected], så får du en invitasjon i kalenderen til møtet. Om du ikke har anledning til å delta på møtet, tar vi en prat på et annet tidspunkt. 

Med vennlig hilsen styret i Nordstrand IF

Kristine Høgh, leder i håndballgruppa
Anders Bakken, styreleder i NIF