Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Vi søker hallansvarlig og helsepersonell under Hummel cup

Publisert 10.07.2017 kl.22.25

Er du en person med hjertet for håndballsporten og god til å holde kontroll og ha oversikt? Eller har du helsefaglig bakgrunn og kan tenke deg å bidra med din kompetanse? 

Vi søker hallansvarlig og helsepersonell under Hummel cup

Siste helgen i august (25.-27.) arrangerer Nordstrand IF Håndball Hummel cup. Heldigvis har vi mange engasjerte voksne i klubben, men det er bestandig plass til flere! Vil du være med å gi spillere, lagledere og tilskuere en god ramme og trygghet omkring arrangementet? Se her;

Hallansvarlig / assisterende hallansvarlig:
Som hallansvarlig under Hummel cup får du ansvar for å se til at ting flyter slik det skal i "din" hall. Det frivillige apparatet jobber godt sammen under din ledelse og du blir "knutepunktet" for kommunikasjon og gjennomføring.

Har du noen gang tenkt at det hadde vært gøy å være med å få cup-arrangementer til å flyte bedre? Blir du oppgitt over dårlig service og må innrømme at tanken innimellom har slått deg: "Dette er jeg sikker på at kan gjøres bedre - hvis bare..." Er du enig i at det er gøy når man får til bra ting sammen, og kjenner at du har lyst å bidra? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Helsepersonell
For å sikre at vi ivaretar både de aktive og publikum på best mulig måte under cupen, trenger vi helsepersonell som kan tenke seg å jobbe frivillig under cupen. Er du lege, sykepleier, fysioterapeut eller har annen relevant helsefaglig bakgrunn, så håper vi du vil bidra i sanitærgruppa.  

Vi kan dessverre ikke tilby hverken skyhøye lønninger eller fruktbare incentiver, men vi kan garantere deg at du blir del av et positivt dugnadsmiljø, bestående av dedikerte og engasjerte foreldre og andre bidragsytere! Og ikke minst - mye moro på veien.

Ta kontakt med Tone Vollen på 957 62 572 eller [email protected]

Nordstrand IF trenger slike som deg :)