Veldig nære

Publisert 08.10.2017 kl.19.12

Vi klarte ikke å nå kvartfinale men avsluttet med en målrik kamp og uavgjort mot puljevinner Glassverket.

Veldig nære

Disse flotte jentene har representert NIF i NM20 i helgen. Laget har bestått av spillere fra Nordstrand J18, 2.div og 3.div samt Kolbotn J18 og 3. div. (samarbeidsavtale). Et fyrverkeri av noen håndballspillere med masse humør og guts og mange vinnerskaller som ønsker noe med håndballen.

-Sammen har de fightet og stått på for et avansement til 1/4 finale i NM. Vi manglet kun ett skarve mål i dagens kamp for å nå dette målet! I en ren finale mot Glassverket måtte vi ha seier og 2 poeng for å sikre videre avansement. Etter å ligge under med 5 til pause, kliner vi til med tidenes 4-2 flytende forsvar og vinner andre omgang med 5 mål. Da sluttsignalet gikk stod det 28-28 på tavla. Vi hadde våre sjanser til å avgjøre dette men fikk litt for mange skuddbom i kampen til å ta seieren hjem.

-En herlig bukett jenter hvor vi tror mange vil være å se i NIF-drakta på høyeste nivå i årene fremover. Det er bare å følge med og glede seg over potensiale i disse treningsvillige og motiverte jentene. Stor takk til Kolbotnjentene for en svært hyggelig helg med fokus på sportslig utvikling og godt felleskap!