To flotte gullbøtter med hjem!

Publisert 01.05.2022 kl.16.54

Vi gratulerer Gutter og Jenter 15 som gikk helt til topps i Regionscupen i går. Flott sølv til G14 og Damer 4.divisjon.

15-års gjengen til topps

Nordstrand hadde hele fire lag representert på Regionscupens finaledag i Langhushallen og Stil Arena i går. Det var god steming med innløp og musikk før, og premieutdeling etter hver kamp. Det ble spennende oppgjør i alle kampene og Jenter og Gutter 15 gikk altså helt til topps. Gutter 14 og Damer 4. divisjon måtte ta til takke med den litt mindre pokalen, men gøy med finale, da.

Jenter 15: Oppsal-Nordstrand 23-26 (11-14)
Jentene lå 2-3 betryggende mål foran det meste av kampen. Oppsal var oppe og forsøkte seg på 19-20 11 minutter ut i den andre omgangen men da satt våre jenter inn støtet og økte til 20-25 tre minutter før slutt. Seier 23-26.

Charlotte Trondal Elisenberg ble toppscorer med 8, Mia Hjertø Alagic 6, Mira Pettersen Vold 5, Mina Arentz Bakstad 3, Nora Thorsell, Sara Benedicte Fredheim Barbosa, Stella Laska, Aurora Hjelseth-Steen 1 hver.

j15-reg.cup-finalen2022.

Jenter 15

Gutter 15: Nordstrand - Linderu/Linje5 31-27 (17-17)
Kampen bølget frem og tilbake i den første omgangen, men ved pause var det likt igjen 17-17. Det fortsatte på samme måte i den andre omgangen og ti minutter før slutt stod det igjen likt 23-23. Men da sa NIF-gutta takk for følget og vant til slutt 31-27.

Christopher Robin Gyve ble toppscorer med 8, Adam Wasa-Schrader tett bak med 7, Herman Ove Hagen Skarheim og Jonatan Bjerkrheim 5 hver, Kristian Qvigstad 2, Noah Bøhm Ottar, Daniel Løchen, Georg Andreas Egner og Marius Corneliussen Østlie 1 hver.

g15-reg.cup-finalen2022

Gutter 15

Damer senior A (3-/4. div) Son - Nordstrand 31-30 (16-13)
Jentene kom noen mål bakpå fra start men klart å jobbe seg tilbake til 10-10 etter halvspilt omgang. Så dro Son fra igjen og gikk til pause med en tremålsledelse 16-13. Son fortsatte kjøret etter hvilen og kom enda noen mål foran, men med flott spill og god lagmoral klarte jentene våre igjen å utligne forspranget, og etter halvspilt 2.omgang stod det 22-22. Dessverre var vi altså det ene kjipe målet bak etter 30 minutter, så da ble den litt mindre pokalen med hjem.

Skuffelsen var selvsagt stor, men vi gleder oss over å ha holdt nesten helt inn mot et ungt fremadstormende lag som havnet på andreplass i divisjonen over.

Henriette Moss hadde dagen i dag, 9 kasser, Gøril Ekholdt 6, Rebekka Berg Gjerstrøm 4, Helene Sofie Haukedal 3, Frida Sofie Hjelkrem 3, Hermine Brokhaug 3, Thea Græsvik og Aurora Eikrem Eidskrem 1 hver. I tillegg masse gode redninger av Albertine Skovdahl.

k4_reg.cup-finalen2022

Damer 4. divisjon

G14 Ski-Nordstrand 28-22 (13-13)
God Regionscup-innsats for G14 også selv om det ble finaletap. Lagene fulgte hverandre tett hele kampen helt til en Ski-timeout på 21-20 syv minutter før slutt førte til seks mål på rappen til 27-20 og dermed var det gjort. NIF-tap 28-22.

Jevn fordeling av dagens scoringer; Marius Jakobsen Nordeng 6, Gabriel Kleven og Liam Elijah Nordheim Kling 4 hver, Theo Normann Grønntun Asplund 3, Magnus Vallejo Isaksen og Bastian Kraft Ophus 2 hver, Paul Arvidsson Haugvoll 1

Finaledommer
Nordstrand var også representert med finaledommer på årets finaledag. Per Gunnar "PG" Gulliksen har tatt dommer 1 og 2 på under 3 år og har blitt en dyktig dommer, og funnet verdig som finaledommer. Vi gratulerer!