Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Spreke 2009-jenter trener digitalt sammen

Publisert 17.03.2021 kl.11.36

Med digital styrketrening holder Nordstrands 2009-håndballjenter kroppen sterk og samholdet varmt mens Nordstrand Arena er koronastengt.

Spreke 2009-jenter trener digitalt sammen
Her er noen av de flotte jentene som deltok på kvelden økt.

Det er mandag 15. mars og Oslo kommune har på nytt innført veldig strenge koronaregler for å slå ned smitte. Den fine hallen på Nordstrand kan ikke brukes til håndballtreninger. Klubbens 11- og 12-år gamle håndballjenter lar ikke det stoppe dem.

Med Linda Olsen fra lagets suverene trener-team i spissen logger jentene seg på Teams og er med på 45 minutters styrketrening hjemmefra. Innimellom skrur en av jentene på kameraet og sender et digitalt smil og vink til lagvenninnene. Mest konsentrasjon og energi går med til å følge instruksjonene fra trener Linda og datteren Vilde, som organiserer treningen sammen fra en hage på Munkerud.  

44 ivrige jenter
Jenter2009-gjengen er en av klubbens største håndballgrupper. Hele 44 ivrige jenter fra seks ulike skoler møtes normalt til treninger på mandager og torsdager i Nordstrand Arena. Laget har det siste året tilpasset seg de skiftende koronareglene, og klart å holde trengingene i gang så langt det har latt seg gjøre innenfor kohort-ordninger. Digitale styrketreninger har vært løsningen når tiltakene har vært på det strengeste. 

I periodene hvor hallen har vært åpen har 2009-jentene spilt laginterne treningskamper seg imellom. Sånn har de holdt motivasjonen oppe og bevart lagfølelsen og samholdet gjennom året.  

Jentene oppfordrere flere lag til å dele sin treningshverdag og inspirere oss alle!
(Tekst og bilde(r) sendes [email protected])

Under ser vi Linda og Vilde som ledet kveldens trening.

j2009_digital-trening_trener

j2009_digital-trening_datter 

Klubben er imponert over initiativet og innsatsen fra hele laget! Stå på videre!