Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Venstrekantene er klare

Sist oppdatert 14.04.2021 kl.14.43

Duoen for kommende sesong på venstrekanten er nå klar der vi har et kjent og et nytt ansikt.

Venstrekantene er klare
Hanne Jonhaugen

Hanne Jonhaugen er et kjent ansikt for alle, da hun kom til oss før inneværende sesong. Hun kom med rutine fra spill i flere sesonger i 1.divisjon, noe som har kommet godt med denne sesongen - for et ferskt 1.divisjons lag. En spiller med hjerte og følelsene utenpå drakta, som vi gleder oss til å se enda mer av neste sesong.

image0.

Med seg på venstresiden får Hanne et nytt ansikt. Ønsk velkommen til Maja Brandbu Andersen. Maja kommer til oss fra Fredrikstad BK, og har denne sesongen vært en del av Fredrikstad sin eliteserietropp. Hun kommer med veldig gode holdninger til trening, og et sterkt ønske om å utvikle seg videre, og kvaliteter vi ser passer inn i måten vi ønsker å spille på. Vi ser virkelig frem til å hjelpe Maja med å ta nye steg i sin utvikling. 

Det er bare å glede seg til å se hva denne duoen kan skape av problemer for motstanderne våres kommende sesong!

Det skal også nevnes at vi i tillegg til disse to har en veldig spennende venstrekant i vår junior elite gruppe. Emilie Karlsrud-Josephson fikk sin debut i år, og står som førstemann i køen til å løftes opp, både når hun trenger utfordringer - og når laget trenger hjelp.