Publisert 03.12.2017 kl.20.31

Dagens 2. divisjons kamp mot Byåsens rekrutter ble langt tøffere enn jentene våre hadde ønsket.

Litt tid å slå i hjel før avreise til Oslo, men det hjelper å ha fire poeng med seg i bagasjen.

Byåsen Bredde - Nordstrand 24-27 (14-16)
Kampen startet i et forrykende tempo og vi fikk en bedre start enn vi hadde i gårsdagens kamp mot Levanger. Begge lag var gode på å straffe motstandernes feil og etter 30 minutter leder vi 16-14.

I garderoben får vi snakket om forsvarsspillet og gjort noen justeringer. Mindre risiko betyr ofte færre mål begge veier.

Andre omgang ble vel så jevn som den første. Byåsen tok tidlig igjen vår ledelse og lagene fulgte hverandre i målprotokollen helt til det gjenstod et par minutter av kampen. Da viste vi dyktighet og besluttsomhet, og ikke minst #råskap.

Det er gledelig at alle som kommer på banen gjør mål.

Dagens toppscorer ble Linn Mangset med 8 mål. Elin Tveter 5, Helen Høien 3, Anne Rein 3, Hadda Christiansen 2, Vilde Arnesen 2, Gina Granheim 1, Pernille Wivart 1, Kajsa Lian Spanic 1 og Helene Talleraas 1.