Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Skyfri himmel i Fredrikstad

Publisert 08.06.2022 kl.15.19

I pinsehelgen fikk Nordstrand Jenter 11 endelig oppleve Fredrikstad cup for første gang! Værgudene viste seg fra sin beste side og vi reiste ned fredag ettermiddag med 40 spente spillere, 6 nervøse overnattingsmammaer og 8 ambisiøse trenere.

Skyfri himmel i Fredrikstad

Etter innsjekk på Gudeberg skole, pizza på gangen og en rolig(?) fredagskveld med beachvolley, kortspill og andre aktiviteter braket det løs på Merkurbanen på lørdag. Der var det sumo-håndball, musikk på scenen og masse annet gøy, men selve kampene og de uvante motstanderne fra andre deler av landet var nok aller mest spennende (sier i hvert fall treneren☺️)!

Jentene viste fantastisk utholdenhet og innsats i solskinnet, og en lang dag med totalt 15 kamper ble gjennomført med glans. Etter en kjapp matbit bar det videre til konsert med Tix, Subwoolfer og El papi med flere, men det at Balenciaga dukket opp uannonsert var det aller kuleste! Så ble det en natt til på Gudeberg, alle var i seng nøyaktig når de skulle, ingen hoppet ut av vinduet eller flørtet med guttelaget fra Gjerdrum på andre siden av gangen. Herlig på cup! 

Søndag startet grytidlig med flere kamper. Dagen besto av håndball med et balansert påfyll av churros, is, godteri og tivoli. Denne dagen gikk også noen kamper inne i Kongstenhallen - deilig å få litt skygge (og skikkelig bane å spille på) i alt dette sommerværet! 

Våre 5 lag har i løpet av helgen spilt 25 kamper mot lag blant annet fra steder som Tønsberg, Toten og Fredrikstad. De ambisiøse trenerne telte opp og det endte med 21 seire, 2 uavgjort og 2 knepne tap. Ikke verst, synes nå vi! Heia Nordstrand! 

Med hilsen Nordstrand Jenter 2010

j2010_fc_sumo

j2010_fc_innhopp

j2010_fc_gjengen