Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Sesongsammendrag for Jenter 2003

Publisert 30.05.2018 kl.22.22

En begivenhetsrik sesong nærmer seg slutten for Jenter 2003 - vi tar et lite tilbakeblikk.

Sesongsammendrag for Jenter 2003

2017/2018 sesongen startet med ny-komponert trenerteam. Katta og Krissa rykket opp som hovedtrenere, i tillegg kom Mauro inn som ny i trenerteamet. Geir har fremdeles vært med og Bodil har hatt fysisk trening på onsdager. Mauro har vært tilknyttet regionen som SPU trener og har masse erfaring. Med 4 treninger + kamper hver uke så er det flott å kunne ha et så stort og bra sportslig apparat.


Våre nye hovedtrenere før 2017/18 sesongen, Kristina og Katarina Granerød.

Vi har også hatt et admin-team på 5 foreldre rundt laget som prøver å få alt til å gå så smertefritt som mulig. I tillegg har andre foreldre bidratt på dugnader, med sponsorjobbing, overnatting på cup’er o.s.v.

Jentene har hatt et høyt aktivitetsnivå med deltagelse i ni cup’er (!) i tillegg til tre lag i vanlig seriespill, 2 lag i Temaserien, Regionscup’en og deltagelse i beach-serien.

Cup’ene vi har deltatt i er Nordstrand Hummel Cup (A-finale), Ski Cup (A-kvartfinale), Rælingen Julecup (A-semifinale), Flyball (2. plass + A-semifinale), Slottsfjell Cup (A-semifinale), PW Cup (A 1/6-finale), Kolbotn Cup (Seier og 2. plass i B-sluttspill) og Fredrikstad Cup (A-kvartfinale). Så mye moro og mange bra resultater. I tillegg har vi fremdeles Partille Cup å se frem til i juli!

lagbilde-kolbotncup
Kolbotn Cup

Vi har selvsagt også hatt rene sosiale arrangement som på Rush-trampolinepark, fangene på fortet, juletreff med VM-finaler, håndballkamp mellom jentene og foreldre på lille julaften (jentene vant med ett mål) og sommeravslutning hvor jentene igjen slo foreldrene, denne gangen i fotball (også denne gang med ett mål). Kanskje foreldre og trenere neste gang klarer å finne en idrett de klarer å slå jentene i.

Vi gratulerer Team Jenter 2003 med et fantastisk sportslig og aktivt år og takker for en flott oppsummering.

God tur til Gøteborg!