Seier til K2 i åpningen!

Publisert 03.09.2017 kl.21.39

Sesongens første seriekamp i 2. divisjon er unnagjort og det ble en deilig start. Byåsen bredde ble slått 27-21 i Nordstrandhallen.

Glad gjeng etter full pott i serieåpningen

Det er alltid spesielt med første offisielle kamp for sesongen. Vi visste at trønderne hadde sendt noen gode rekrutter sydover, men vi viste gode takter fra start. Med godt forsvarsspill og fine kontringer, kom vi raskt foran 3-0 i protokollen. Byåsen fikk etter hvert satt inn noen mål, men vi viser at vi blir vanskelige å slå på hjemmebane denne sesongen. Foran 15-9 til pause.

Den andre omgangen starter noe nølende for vår del, men vi føler vi har god kontroll på oppgjøret og bortelaget kommer aldri faretruende nære. Mange av spillerne kom på scoringslisten og med dyktige målvakter bakerst trygger vi inn til sluttresultat 27-21.

Linn Mangset ble dagens toppskårer med 9 mål. (Foto: Paul Fekjær)

Deilig med to poeng i åpningen! Takk til alle fremmøtte som skapte god stemning på tribunen!

Nå venter først Oppsal i cupens 3. runde førstkommende onsdag kl 19.00, og søndag kommer et nytt trønder-lag, nemlig Levanger 2, på besøk kl 14.00. Begge kampene går i Bobla!