Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Rekrutt-gull i Haslum cup!

Publisert 16.08.2022 kl.14.26

Rekruttlaget med 05- og 04-gutter tok turen til Haslum Cup i helgen for å få kamptrening inn mot sesongen og spesielt Lerøykvaliken.

Rekrutt-gull i Haslum cup!

"Vi har snakket om holdninger i forsvar de siste to ukene. Det er vi som skal bestemme, det vårt ansvar å ta initiativ. Vi skal ikke tillate at angriper får styre eller ta initiativet. Der treffer vi. Det er nok det beste jeg har sett av disse gutta siste 5 år. Det gjør at de to gutta helt bakerst får levelige arbeidsvilkår og kan skinne. Et snitt på 10,8 mål bakover på 6 kamper (30 min) er bra effektivitet.

Fremover er det manglende relasjoner og rytme i første kamp. Det bedrer seg betydelig i kamp 2 og 3. Spesielt synes jeg det er bra at flere «melder seg på» med skuddtrussel. Vi jobber med kjente spillesystemer og de løser det til tider bra. Det er viktig at de tør å ta beslutninger underveis. Vi ønsker intelligente spillere som tenker selv. I semifinalen og finalen viser gutta at de har evnen til å styre inn jevne kamper, selv om vi stod med 4 mann på banen siste halvannet minuttet av semifinalen.

Det er fremdeles masse å jobbe med, heldigvis. Men helgen har vist en massiv progresjon i spillergruppen, og både tekniske, taktiske og sosiale relasjoner er utviklet i løpet av helgen. Det var mange som viste stor fremgang på både KAN, TØR og VIL. Alt i alt en herlig håndballhelg med utvikling.

Nå er Hummel Cup neste mulighet for samspill før det braker løs med seriespill og Lerøykvalik."

Kjetil T. Strømseth
Trener Nordstrand gutter rekrutt

Vi gratulerer!