Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Nye håndballtrenere!

Publisert 16.06.2020 kl.11.11

Presentasjon av våre tre nye håndballtrenere: Ida, Bjørnar og Siri

Nye håndballtrenere!
Ida Østreng Bjørnstad, Bjørnar Skogvoll & Siri Humborstad

Nordstrand IF har gleden av å ønske velkommen tre nye håndballtrenere! Ida Østreng Bjørnstad kommer til å være hovedtrener for Junior Bredde og bidra inn i teamet til Junior Elite. Bjørnar Skogvoll er ny hovedtrener for J2007 og Siri Humborstad går inn som assistent på damelaget. Vi har tatt en prat med de tre trenerne for å bli bedre kjent.

Ida Østreng Bjørnstad
«Mitt navn er Ida Østreng Bjørnstad og jeg er 23 år gammel. Som person er jeg veldig utadvendt og anser meg selv som en gledesspreder. Når det kommer til håndball, er jeg hardtarbeidende og målrettet. Jeg har spilt håndball i 15 år og har de tre siste årene bodd i Fredrikstad der jeg har hatt hovedansvaret for et 04-jentelag. Nå som jeg har fått hovedansvaret for Junior Bredde og skal være en del av teamet på Junior elite ser jeg frem mot å bli kjent med nye håndballglade jenter, som ønsker å trene og ønsker å bli bedre håndballspillere. Jeg ser frem mot kamper, cuper, utvikling av spillere og to store nye grupper som skal samarbeide for å bli de beste. 
Etter at jeg flyttet tilbake til Oslo var jeg aldri i tvil om hvor jeg ønsket å fortsette som trener. Jeg har spilt i mange ulike klubber, men Nordstrand har en spesiell plass i hjertet mitt. Så når jeg først fikk tilbudet om å bli en del av trenerteamet på Junior elite og Junior bredde var det umulig å takke nei. Nordstrand er en stor klubb med mange muligheter for både små og store. Her vet jeg at jeg blir ivaretatt som trener, og føler meg utrolig heldig og stolt som kan si at jeg er en del av de nå.» 

Bjørnar Skogvoll
Bjørnar er født i 1993 og er ny hovedtrener for J2007. Han spilte aktivt frem til 17-18 årsalderen, da et slitt korsbånd satte en stopper for videre spill. Klubbene han var aktiv i var Holmlia og BSK. Etter endt spillerkarriere begynte han å trene 6-10 åringene i Holmlia. De siste to årene har Bjørnar trent Hauketo sitt 05-jentelag.
Bjørnar har i tillegg fullført en Sports Bachelorgrad i Bø i 2018.
Bjørnar var på jakt etter nye utfordringer, kjenner til Mauro på J05 i Nordstrand og har hørt mye positivt om klubben.
«Jeg vil utvikle meg som trener, og ville til en større klubb. En klubb med historie og ambisjoner.»

Siri Humborstad
Oppsummer kort din spiller- og trenerkarriere:
Jeg kom til Bækkelaget SK i 92 og spilte der i 2 sesonger. Deretter 6 sesonger i Nordstrand 2000 og 1 år i Sola HK midt i Nordstrands perioden. Jeg la opp i 2000 og flyttet til Vancouver, Canada. Min trener karriere har vært i Kongsvinger som spillende trener i 3 div og har samtidig fulgt min datter 2001 modell fra de startet med 4ér håndball til hun nå er 18 år. De siste 6 årene har jeg tatt hele trenerløypa frem til i dag hvor jeg er ferdig med Trener 4. 
De siste 5 år har jeg jobbet på NTG Kongsvinger Håndball på dagtid og kombinert med klubb håndball på kvelden og trenerjobb i region Innlandet med ansvar for Bylaget for 15 åringer siste 2 år. 

Du har vært to perioder i Nordstrand som spiller tidligere, hva forbinder du med klubben?
En klubb med gode verdier, sterk treningskultur og godt samhold

Hva gjorde at du takket ja til jobben som hjelpetrener for Jeanette for Damer 1. divisjon?
Mitt hjerte banker godt for Nordstrand og vil alltid gjøre det. Når dette kom på banen hadde jeg flere samtaler med Jeanette. Hun er en ambisiøs ung trener og har vist gjennom sist sesong at hun er dyktig. Hun ønsket meg med på laget og synes vi har fått en god kjemi og har mange like tanker. Dette var en mulighet jeg måtte si JA til:)

Hva er dine forventninger for kommende sesong?
Jeg har stor tro på at dette laget vil komme til å markere seg i 1 divisjon selv om det er et step up. Vi har fått på plass en solid spillerstall med stort potensiale og spennende spillertyper. Vi skal være klare til å gi alt når sesongen starter. 

Hva er det viktigste du tenker å bidra med inn mot spillergruppa og medtrener?
Jeg er "litt" eldre enn Jeanette så alder og min spiller erfaring på toppnivå er noe som vil styrke oss som trener team.