Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Ny sesong - ny gjeng

Publisert 15.09.2018 kl.15.52

Nå kastes snart sesongen i gang for alvor for klubbens øverste damelag. Fortsatt 2. divisjon - med drøm om noe høyere på sikt.

Ny sesong - ny gjeng
Hovedtrener Magnus Berg er godt fornøyd med spillertroppen. Foto: Arild Jacobsen/noblad

Seriestart i 2. divisjon er 22. september for vårt damelag, og vi har tatt en prat med hovedtrener Magnus Berg for å få en status på troppen. 

Hvordan ser det ut nå knappe tre uker før sesongstart?
-
Helt ærlig er vi litt usikre på hvor vi står. Treningene har vært gode, men det har vært lite kamptrening sammen. I de to spilte NM-kampene har det svingt veldig fra helt suverent til helt bånn. Det er vi også forberedt på at det vil gjøre.

Hva synes dere om nye Nordstrand Arena?
-
Den er fantastisk! En slik arena gir oss noen gode muligheter til å skape noe ekstra her på området. Vi ønsker å være et lag som skaper begeistring. Det var ikke lett i den midlertidige plasthallen i fjor, men vi håper det blir mer fristende å tilbringe tid med oss i Arenaen. Vi trenger imidlertid hjelp. Det er mye som skal ordnes til kamp og akkurat nå er det litt få hender å fordele oppgavene på. Alt fra billett, inn-og utrigg til kamp, frukt- eller garderobeansvarlig. I tillegg trenger vi å få på plass en markedsavdeling som kan hjelpe oss med å skaffe inntekter. Ta gjerne kontakt på [email protected] eller telefon: 952 20 282.  

Dere endte på 2. plass i fjor. Hva er årets mål?
-
Selv om fjorårets sesong var godkjent med andreplassen, var det litt for langt opp til Volda som rykket opp til 1. div. Vi har mange utskiftninger i årets tropp og er i en prosess for å sette målsettinger. Vi satser på å være der oppe denne sesongen også, men med flere yngre og nye, vil det svinge en del. Særlig nå i oppstarten.

Store utskiftninger, sier du? Hva er nytt?
-
Fra siste trening i april og til i dag er det store endringer. De som er ute fra sist sesong er: Linn Mangset (Sandefjord), Vilde Arnesen (Stabæk), Anne Rein (Gøy), Pernille Wivart (trappet ned), Helen Høien (lagt opp), Hedda Christiansen (lagt opp).

Det er mange nye fjes i årets tropp, i tillegg til at vi har beholdt noen sentrale. Vi er blant annet veldig glad for at både Benedikte og Kathrine blir med oss videre i mål. De hadde en god sesong i fjor, og gjør at vi har trygghet bakerst. Det er veldig viktig. Ekstra gøy for oss at vi har fått tilbake noen Nordstrandsjenter! Ane Marthe Lines er tilbake etter noen sesonger i Rælingen, Andrine Kjersem Jakobsen og Hanne Aasgaard returnerer fra Fjellhammer. I tillegg har Thea Grønnevik og Julie Reinemo tatt steget opp fra klubbens lag i 3. divisjon.
Nye i år er: Hanna Neegård og Julie Strøm Scheie fra Storhamar, Sara Aarsvoll Svarstad fra OSI/Sola, Mia Skaget fra Leknes og Trude Hagen fra Gjøvik. I tillegg har vi samarbeid med BSK og Oppegård som gir oss tilgang på spennende juniorer i begge leire. Utfordringen blir alltid å få alle de nye spillerne til å jobbe som et lag. Det jobber vi hardt for i disse dager! 
Så skal vi aldri glemme våre egne talenter i Nordstrand. Jeg så mye god håndball i sist helgs kvalifiseringskamper til både Bring- og Lerøyserie, og håper kamper på høyt nasjonalt nivå gjør at enkelte tar ytterligere steg denne sesongen. 

Vi gleder oss til mange spennende kamper i Nordstrand Arena. 

Og så benytter vi anledningen til å ønske velkommen til serieåpningen mot Runar lørdag 22. september kl 18.00