Gutter 07 til topps i PW

Publisert 27.02.2019 kl.20.56

Gutter 11 år (født 2007) deltok i 12 års klassen for uøvet i PW-cup i helgen, og jammen ble det gullbøtte til denne gjengen og.

Dette var guttenes første turnering med sluttspill, så det var en spente gjeng som lurte på hvordan dette ville gå.

Vi endte på 2. plass i gruppa vår (med tap for Kolbotns 06-gutter), og siden det kun var én gruppe gikk alle til semifinale. Der møtte vi Runar, og den første omgangen var jevnspilt, mens vi dro i ifra i den andre og vant 13-8.

Da vi allerede hadde tapt for Kolbotn i innledende kamp, var gutta spente før finalen og klare for å ta revansj. Også denne kampen ble jevn, men vi ender til slutt opp med en velfortjent seier 11-8.

Gutta har lært masse gjennom turneringa, og dette er en veldig bra gjeng både på og utenfor banen. Vi gleder oss til fortsettelsen med de fine 07-gutta våre.