Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Gull i Regionscupen!

Publisert 15.04.2018 kl.21.41

Damer 3./4. div stilte med to lag i Regionscupen i klassen 3./4. divisjon, det endte med gull og "bronse".

Gull i Regionscupen!
Deilig med den største pokalen og gull rundt halsen.

Finaledag
Gårsdagen var finaledag for alle klasser i Regionscupen i Eika Fet Arena på Fetsund. Våre jenter spilte dagens siste finale og skulle ut mot Tveter. Tveter hadde slått ut det andre laget vårt i semifinalen så vi var revansjelystne som bare det. Det ble nok en jevn krigekamp mot laget vi også har møtt i årets 3.divisjon, men for en gang skyld unngikk vi å ligge 7 mål bak fra start og da ble det straks enklere.

Nervepirrende avslutning
Det stod 6-6 etter kvarteret, men derfra lå vi det ene målet foran helt til pause da det stod 13-12. I den andre omgangen var det Tveter som ble liggende det ene foran helt til vi igjen var ajour på 23-23 og vant til slutt 25-23.

Nordstrand-Tveter 25-23 (13-12)
Frida Hjelkrem og Gøril Ekholdt ble kampens toppscorere med 6 mål hver, Rebekka Gjerstrøm 3, Katarina O. Granerød 2, Karoline Græsvik 2, Iselin Eidskrem 2, Marit Lillebråten 1, Susann Junge 1, Therese Lindland 1 og Amalie Aass Nilsen 1, og en meget god kamp av Ingrid Strømstad i mål med en redningsprosent på 45.

semi-tap

Vi gratulerer også det andre laget vårt som tapte semifinalen... og som selvsagt var representert med heiegjeng på tribunen...

krissa-heia

... stolt "søs" med årets vinner-t-skjorte...

ww-emilie-heia

... og flere i heiagjengen var stolte og hese.

trenere2

Og et meget fornøyd trenerteam ved Magnus Berg og Knut Græsvik (motivasjon: Glenn Hagbru, statistikk og foto: Janne Eriksen:-)

Tusen takk til alle foreldre som hadde tatt turen til Fetsund for å heie! Vi vant på tribunen og!

Heia Nordstrand! Vi er gode!