G2002 på Bringsluttspillplass

Publisert 05.02.2019 kl.22.56

Gutta spilte også Bring denne helgen og det ble en seier og ett tap, men vi er fortsatt på sluttspillplass før den siste runden i mars.

Vi møtte to lag som lå tett rundt oss på tabellen og det ble jevne kamper. En endte i vår favør, en gjorde det ikke.

NIF-Øif Arendal 26-22
Vi fikk en god start på kampen, og ledet med 3-4 mål i løpet av de første 10 minuttene. Derfra og ut skulle dette vise seg å bli en tøff og jevn kamp. Dommerne tillot mye fysisk spill, og kampen bar preg av mange tøffe dueller og utvisninger. Vi gikk til pause med en 3-målsledelse. I andre omgang falt intensiteten i forsvarsspillet, samtidig som vi tok for mange tidligere avslutninger i angrep. Plutselig stod det 18-18 ca tolv minutter før slutt. Derfra og ut kampen tar vi igjen styringen og viste at vi var et bedre lag. Seier 26-22.

Halsen-NIF 21-17
Vi kom skeivt ut og tar en timeout på stillingen 8-4 til Halsen. Også denne kampen bar preg av mange utvisninger, til tross for at spillet ikke var like fysisk som mot ØIF. Dessverre klarte vi ikke å holde oss til kampplanen, og tar alt for mange tidlige avslutninger i angrep, samt mange tekniske feil. Bakover kjempet vi på, men fikk aldri helt has på Halsen som vant fullt fortjent.

I den siste runden 2. og 3. mars skal det deles ut 8 poeng. Da møter vi Haslum, Urædd, Reistad og Kolstad på Frogner, rette utenfor byen, så alle er hjertelig velkomne! Vi er klare!

Tabellen

Vi gratulerer Axel Steive med en fin 8. plass på scoringsstatistikken totalt for avdeling 1 med 42 mål på 7 kamper.