G2002-gull i Oslo Cup

Sist oppdatert 05.12.2017 kl.0.35

I helgen var det duket for Oslo Cup, en cup for gutter 10-18 år som i år ble arrangert for 22. gang.

En godt fornøyd vinner av G15-klassen i årets Oslo

Team Gutter 2002 stilte med 2 lag i G15-klassen, og så fram til en helg hvor vi ønsket å gi alle godt med spilletid, samtidig som vi fikk matchet oss mot gode lag.

Ekte cupfølelse
Det var en ekte cupfølelse å spille de seneste kampene lørdag kveld, og være de første som var i aksjon søndag morgen klokka 08:00. Målet vi satt før cupen var å jobbe med forsvarsspillet, og ha det gøy sammen.

Nordstrand vs Nordstrand i A-kvarten
I gruppespillet spilte begge lag godt, (bortsett fra første omgang av lag 2 sin kamp mot Vestby/Ås). Da gruppespillet var ferdigspilt var resultatet for begge lag, 5 seire, 1 uavgjort og 1 tap. Med de resultatene ble det klart at Nordstrand 1 skulle møte Nordstrand 2 i kvartfinale i A-sluttspillet. Gutta tok denne kampen på største alvor, og sparte ikke på kreftene mot egne lagkamerater.

Kampen ender i favør Nordstrand 2, som spilte en god forsvars- og målvaktskamp. Med det var Oslo cup over for lag 1, som til tross for kvartfinaletapet, kan se tilbake på en god turnering både spillemessig og sosialt.

En forbannelse ble brutt
Nordstrand 2 var dermed klare for semifinale mot Fjellhammer. Fjellhammer har i mange år vært en hard nøtt å knekke for oss, og vi har aldri slått dem i en tellende kamp. Den forbannelsen ble offisielt brutt søndag 3/12/17 på bane 1 i Oppsal Arena.

Et heltent NIF-lag satt standarden i forsvar, med harde taklinger og godt målvaktspill gjør vi en solid førsteomgang. Utover i andre omgang fortsetter vi det gode spillet og vinner med sifrene 18-9. Hele laget la ned en utrolig innsats for å nå finalen. Årsbeste!

Finale!
I finalen møtte vi Ski G03, som på imponerende vis hadde spilt seg helt til finalen ved å slå Ski G02 i semifinalen. I finalen fikk vi nok en gang en god start på kampen, spesielt i forsvar. I angrep spiller vi oss til gode muligheter, men etter mange stolpeskudd og brente muligheter gikk vi til pause på stillingen 6-2. I andre omgang fortsatte det gode forsvarsspillet, og skuddene som gikk stolpe ut i første omgang, gikk nå stang inn. Seier 12-6 i finalen, og Oslo-cup seieren var et faktum!