Full pott i første Lerøy-kvalik

Publisert 05.09.2015 kl.22.08

Vi gratulerer Junior Elite med seier over Nerbø og Hokksund i den første kvaliken som ble arrangert i Hokksund i dag.

Nærbø var første motstander ut, men det ble ikke mye til motstand. Jentene våre ledet 14-4 til pause og ved kampslutt stod det 30-12.

Da var det bare å få i seg litt mat, både de på banen og de på tribunen, og lade opp til kampen mot Hokksund som hadde slått Nærbø 30-18 i sin første kamp.

Lagene fulgte hverandre tett og det stod 12-12 til pause. Etter pausen dro vi litt fra og på 20-16 så Hokksund seg nødt til å ta en timeout. Det gjorde nok godt, for etter pausen nærmet de seg og lå kun ett mål bak, 23-22, med tre minutter igjen av kampen.

Da var det vår tur til å ta et minutts hvile for deretter å sette det avgjørende målet til 24-22.

Så da er jentene trygt over det første hinderet mot årets Lerøy-serie. Siste hinder skal forseres 17.-18. oktober.