Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Full pott i første Bring-runde

Publisert 12.11.2018 kl.17.04

Jenter 2002 var i Kristiansand for sin første Bring-runde. Hånes var vertskap og det var kun tre lag i dette første puljespillet.

Full pott i første Bring-runde

NIF-Stabæk
Vi møtte Stabæk i første kamp, som hadde vunnet 36-27 over Hånes i åpningskampen. Jentene våre åpnet friskt med godt forsvarsspill, fenomenale keeperredninger og stenger, noe som gjorde Stabæk frustrerte og vi gikk til pause med solid ledelse 12-4. I den andre omgangen kom Stabæk mer med i kampen men vi kontrollerte inn og vant med sluttsifrene 24-16. Nora Lilleng ble kåret til banens beste.
Det deles også ut et grønt kort for den mest "fair playende" spiller, det var Nordstrand sin spiller Sara Notto som fikk dette.

NIF-Hånes
I den andre kampen møtte Hånes opp med hele nærmiljøet, familie og massivt med kubjeller. Det ble en jevn kamp og lagene fulgte hverandre tett i hele 1.omgang. 14-13 til NIF ved pause. I 2.omgang økte vi ledelsen litt og litt og vant til slutt 31-24. Celine Amundsen stengte målet og ble kåret til banens beste.

Sosialt var det lagt opp til en flott kveld i dyreparken i Kristiansand lørdag. Egen guided tur der vi møtte reptiler, apekatter og tigere. Perfekt oppladning til kampene som ble spilt søndag.

NIF har da fått best mulig start i årets Bringserie og er ubeseiret så langt. Neste runde går i Trondheim i desember.

Gratulerer med flott spill.