Flott start på Bring

Publisert 13.11.2018 kl.20.45

Gutter 16 fikk også en veldig god åpningshelg i Bringserien denne sesongen!

Siden kvalifiseringen i september, har Team G02 gledet seg til første Bring-runde. Motstanderne denne helgen var Bjørnar og Sotra. To lag vi ikke kjente fra før.

Vi fløy vestover lørdag formiddag, og brukte resten av dagen til sightseeing i Bergen. Vi tok Fløibanen og så på utsikten over byen, før vi hadde en god middag på Fridays.

I første kamp på søndag møtte vi Bjørnar. Vi fikk en ganske god start, men en del skuddbom førte til at kampen var jevn til pause. I andre omgang hadde premierenervene lagt seg, og vi dro sakte men sikkert fra Bjørnar. Vi vinner 23-13, hvor alle spillerne bidrar positivt - våre to første Bring-poeng var et faktum!

I andre kamp mot Sotra, brukte vi litt tid på å komme i gang. Også i denne kampen var det ganske jevnt til pause. I andre omgang leverer vi angreps, forsvars- og målvaktsspill på høyt nivå. Seier 28-14. Hele laget bidrar positivt - en solid lagseier. Med fire poeng av fire mulige ser vi tilbake på en veldig positiv helg, både sportslig og sosialt.

Mange foreldre tok også turen til Bergen, og lagde god stemning på tribunen. Takk for støtten!

Nå ser vi fremover mot neste runde 8.-9. desember i Bodø.

g02_bb

Filiph Tilge ble kåret til banens beste i kampen mot Bjørnar og Herman Reinemo ble BB mot Sotra. Nikolai Lunde fikk grønt kort mot Sotra.