Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Et fyrverkeri av en kamp

Publisert 14.11.2017 kl.0.18

Det ble en fartsfylt og spennende 3.div kamp som bølget begge veier helt til det siste da Follo rappet med seg poengene.

Et fyrverkeri av en kamp
En passe entusiastisk gjeng som tross tap skal være fornøyd med innsatsen mot et godt Follo-lag.

Nordstrand - Follo HK Damer2 33-37 (18-20)
Ubeseirede Follo gikk tøft ut og ledet kjapt 4-1. Vi så oss nødt til å ta en timeout på 5-10 for å justere oss. Det hjalp ikke nevneverdig og Follo økte til en 6-måls ledelse halvveis i omgangen. Så prøver vi litt forskjellig og lykkes med en del av det, får ny tenning og kunne gå til pause med 18-20.

I den andre omgangen starter vi tøft og det gir resultater. Vi utligner til 22-22 og derfra følger lagene hverandre som skygger til 29-29. Så glipper det litt mot slutten og vi gambler litt for å komme ajour og taper til slutt 33-37.

Men all honør til jentene som ALDRI gir seg og hjelper hverandre både på banen og på benken til å yte maksimalt. En veldig morsom kamp, med mye god håndball og mange mål, som vi skal være stolte av. Og 2.plassen på tabellen er fortsatt vår!

Emilie Moen blir kveldens toppscorer med 6 mål, tett fulgt av Gøril Ekholdt og Iselin Eidskrem med 5 hver, Marit Lillebråten 4, Frida Hjelkrem 3, Christine Holtekjølen 3, Kristina Granerød 2, Hanne Larsen 2, Julie Reinemo, Rikke Krogstad og Rebekka Berg Gjerstrøm 1 hver.

Vi gratulerer Follo med seier'n og takker for god stemning på tribunen.

Heia Nordstrand!

4publikum

Hyggelig med mye publikum både fra Follo og Nordstrand, og selvsagt vår trofaste J03-gjeng.