Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

En herlig uke er over

Publisert 21.08.2018 kl.0.06

Takk for lånet av 107 fantastiske gutter og jenter! Hele uken har de trent, svettet, grått litt, spist mye og forhåpentligvis også blitt kjent med nye venner.

En herlig uke er over

Siste dag på Håndballskolen 2018 ble en hektisk turneringsdag. Det ble spilt både vanlige kamper på minibane og spill på stor bane for de eldste gruppene. Det var fortsatt litt krutt i både ben og armer da vi nærmet oss lunsj.

Vi er imponert over hvor mye energi spillerne har hatt hver eneste dag. Men etter lunsj i dag, var mange veeeldig glade for at de bare spilte en kamp hver – for så å sitte godt på sidelinjen som heiagjeng. «Jeg er kjempesliten», var gjenganger.

Alle spilte mot trenerne/gruppelederne. Hvem som hadde gledet seg mest, er usikkert – men i følge de «eldste» var dette «lekestue»…. Med andre ord; Gruppelederne vant.

Diplomer til alle – med ønske om en kjempebra håndballsesong, fra alle oss i Nordstrand Håndball! Vi håper å se dere alle i Nordstrand Arena når seriespillet for A-lagene våre, med trenerne fra Håndballskolen på banen, starter opp i september.

Vi håper også å se dere alle igjen på neste års Håndballskoler. Påmeldingen starter allerede før jul, og det blir «førstemann-til-mølla», så her gjelder det å sikre seg årets beste julegave.