For en sesong det har vært for jenter 13 - intet mindre enn 9 pokaler har vi fått med oss på én sesong!

I høstens seriespill kvalifiserte vi lag til A-sluttspill i både nivå 1 og 2. I tillegg gjorde NIF 3 en sterk høstsesong og kvalifiserte seg til B1 (øverste B-sluttspill). NIF 4 har flere ferske håndballspillere og har hatt veldig fin utvikling til tross for møter med noen lag som ikke alltid respekterer at nivå 3 er for uøvede spillere. Vi har også stilt lag i J14 nivå 1 og der var vi ett fattig poeng fra å nå A-sluttspill.

Kort oppsummering av de sportslige resultatene for NIF J2010 i sin første sesong i ungdomshåndballen:

🥉 I juli tar vi bronse i Partille cup i konkurranse med 81 lag fra 10 nasjoner.

🥇 🥈 I august vinner vi Nordstrand Anton sport cup nivå 2 og tar sølv i nivå 1.

🥉 I romjulen reiste vi til Gøteborg og Norden Cup og kom hjem med en fantastisk bronse.

🥈 I januar deltok nivå 2 og 3 i Sørby cup og fikk sølv etter et surt tap på sudden death i finalen.

🥇 I påsken var det PW cup og der gikk vi hele veien ubeseiret og vant for andre år på rad.

🥇 NIF 1 vinner 11 av 11 kamper i A-sluttspillet nivå 1 og blir regionsmestere i Region Øst.

🥇 Vi blir seriemester i B1-sluttspillet i j14-serien nivå 1.

🥉 NIF 2 kjemper helt i toppen i A-sluttspill nivå 2 og ender på en god tredjeplass.

⭐️ NIF 3 havner på 7. plass i B1-sluttspill nivå 2. Masse tøff motstand, god innsats og jevne kamper også der!

🥇 Vinner Fjellhammer cup etter mange gode kamper og til tross for en dårlig start i finalen henter vi oss inn i andre omgang og tar gull!

Selv om vi har oppnådd mange gode resultater i år så er vårt hovedfokus alltid utvikling fremfor resultat. Vår suksess måles i hvor mange som er med og hvor mange som har det gøy! Og akkurat nå er vi 46 spillere som alle var med til Fredrikstad cup i pinsen hvor vi stilte med blandede lag. I Fredrikstad er det alltid gøy og vi spilte masse god håndball selv om turneringen endte uten pokaler (men to lag kom til semifinale i B-sluttspillet). Nå venter Partille World Cup første uken i juli og deretter en velfortjent sommerferie før J14-sesongen starter til høsten.

Tusen takk til alle våre følgere, supportere, motstandere, trenere, foreldre og ikke minst spillere! Sammen er vi en helt unik og herlig gjeng!