Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

4 av 6 mulige poeng for Bring-jentene

Sist oppdatert 10.12.2018 kl.0.30

Gjerpen, Strindheim og Orkanger var lagene som skulle få bryne seg på "Fair play laget" NIF jenter 02 i Trondheim denne helgen.

4 av 6 mulige poeng for Bring-jentene

Trønderne hadde kallet inn til folkefest i CSK Arena. Nordstrandsjentene kom med full poengscore fra forrige runde, og så muligheten for å kunne hente hjem ytterligere 6 poeng denne runden.

Kamp 1: NIF-Orkanger 33-14
Jentene var heltente fra start og spilte et knalltøft forsvar. Orkanger hadde ingen ting å stille opp med når vi satt fart på spill og kontringer. Vi fikk en solid ledelse til pause 16-8.

Trykket ble holdt oppe gjennom hele 2. omgang og det ble en fin anledning til å få alle spillerne igang. Jentene kontrollerte kampen og viste både spilleglede og Fair play. Gratulerer til Anine Lyholt som vant det grønne kortet, og Nora Lilleng ble BB. 

Kamp 2: NIF-Strindheim 22-25
Strindheim gikk på et tap i sin første kamp mot Gjerpen, og hadde sett våre jenter kjøre over Orkanger i sin første kamp. Hjemmelaget gikk ut med høyt tempo og presset oss fra start. Jevn kamp, men Strindheim lå hele tiden med en liten føring på kampen. En dyktig strekspiller hos Strindheim lagde dobbelt trøbbel, med en serie med blokkering av våre skudd samt enorm rekkevidde på mottak av baller i angrep.

Kampen stod og vippet midtveis i andre omgang, men nok en gang klarte hjemmelaget å rykke noen få mål ifra. En spennende match jentene kjempet for, men aldri klarte å snu.

Denne kampen var det Johanne Jensen som vant det grønne kortet, og Silje Alvestad ble Nordstrand sin beste spiller. Gratulerer. 

Kamp 3 NIF-Gjerpen 24-18
Siste kampen denne runden ble spilt mot rundens ubeseirede lag. Gjerpen hadde med seg seier 27-22 over Strindheim og 25-21 over Orkanger, men hadde åpenbart nerver foran kampen mot våre jenter.
Full tenning som i kampen mot Orkanger, og et solid målvaktsspill frustrerte Gjerpen som ble hengende raskt bakpå. Ingen av Gjerpens profiler klarte å stå fram, og vi holdt trykket oppe og motstander på avstand. Tross bortebane, fikk vi til og med alle guttelagene i hallen på vår side og ble heiet fram til en velfortjent seier.

Grønt kort: Nora B. Lilleng. Banens beste: Sussan Holmen Grønbech.Gratulerer.

Neste Bring-tur går til Bergen i starten av januar.

Vi gratulerer med en flott helg og mye god håndball.